Βόμβα Σταθόπουλου για Ζορμπά. τι εννοείτε κε Δήμαρχε;

stathopoulosΠολιτική βόμβα έριξε σήμερα το μεσημέρι - και δίχως την ύπαρξη διάψευσης μέχρι στιγμής - ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος όπου σε ανακοίνωση - απάντηση που εξέδωσε στο Βασίλη Ζορμπά ξεκινά λέγοντας:

"Ο επί σειρά ετών χρηματοδοτούμενος από το Δήμο Αγίας Παρασκευής ως γιατρός, ακόμη και για διάστημα στο οποίο ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Β. Ζορμπάς"

Η κοινή γνώμη γνωρίζει μόνο για τον περιβόητο χρόνο που μισθοδοτείτο από τα Δημοτικά Ιατρεία επί προεδρίας Μιχάλη Γαβρά, γεγονός το οποίο ηρνείτο πεισματικά λέγοντας πως θα παραιτηθεί έως ότου ο κ. Γαβράς προσκόμισε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τον εξέθεσε δημοσίως.

Ως τι χρηματοδοτείτο ο Βασίλης Ζορμπάς διότι η επικρατούσα αντίληψη ήταν πως προσέφερε υπηρεσίες ως εθελοντής. Για πόσο χρονικό διάστημα χρηματοδοτείτο; Πόσα χρήματα ελάμβανε; Επιτρεπόταν να είναι κανείς δημοτικός σύμβουλος και να έχει έμμισθη σχέση με βάση τα όσα λέει ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, με το δήμο;

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής άνοιξε ένα σοβαρό θέμα και πρέπει να επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκάλυψη την οποία έκανε.
Νεότερη Παλαιότερη