Όπου Γιώργος και κάθ@ρμα;;;

GIORGOS


Το 'πε και το 'κανε ο ανισόρροπος σύγχρονος Νέρωνας. Ο άνθρωπος που έβαλε πραγματικά την Ελλάδα στο γύψο, επιστρέφει γεμάτος φιλοδοξίες, να μας αποτελειώσει.


Το επώνυμο που περιφέρεται παριστάνοντας τον πολιτικό, ο πωλητής της συμφοράς, το σκέτο από φιλότιμο ξανάρχεται με σκοπό, να ηγηθεί της χώρας, που αλυσόδεσε για πολλές δεκαετίες. Μεριάστε, να διαβεί "ο λεφτά υπάρχουν", ξαναμεριάστε δηλαδή, ή καλύτερα μείνετε εκεί στη μεριά σας, να τον βλέπετε, να ανεβοκατεβαίνει στην πολιτική τσουλήθρα, μέχρι να μάθουμε άπταιστα τα αμερικάνικα.


Κι ενώ παρακολουθούμε άφωνοι τα καμώματα του εθνικού μας ούγκανου, σπεύδει όλη η διαδικτυακή καφρίλα, να του υποβάλει τα σέβη της, ευτυχώς είδαμε μεταξύ αυτών και μηνύματα νοημόνων, που τον στόλισαν επαρκώς.


Δεν είναι μόνος του! Πίσω απ'την κουρτίνα κρύβεται ο καλαματιανός μαέστρος της συμφοράς, που παρακολουθεί τις εξελίξεις γεμάτος ικανοποίηση. Το' χουν απωθημένο, φαίνεται να συγκυβερνήσουν. Τους απολαύσαμε έναν έναν, τώρα λένε, να το γυρίσουν σε ντουέτο.


Το νου σας ρεμάλια! Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τους βλέπετε. Έρχονται καταπάνω μας οι μαυρόψυχοι κι απ' τα χέρια τους στάζει ακόμα το αίμα των Ελλήνων αυτοχείρων, θυμάτων των μνημονίων, που με περίσσιο θράσσος έφεραν οι δυο χασάπηδες στο όνομα της ανάπτυξης. Ακούμε το ανατριχιαστικό σούρσιμο των αλυσίδων, που κρατούν, βλέπουμε στο θολό τους βλέμμα την επιθυμία να ευχαριστήσουν τους αφέντες με καινούριες ανθρωποθυσίες.


Μακάρι να υπήρχε ο Έλληνας Ζορό, που θα απέδιδε δικαιοσύνη, θα τους πέταγε στην άβυσσο και θα γλύτωνε τη χώρα από δαύτους. Αλλά βλέπετε ο Ζορό ζορίζεται!


Ελλείψει του πιο πάνω ήρωα λοιπόν αναλαμβάνουμε εμείς, ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί σαν τους ghostbusters, να καθαρίσουμε τον τόπο από φαντάσματα.


Καλό βόλι στις 25 Γενάρη!


Υ.Φ. Και μια είδηση για τους επίδοξους ψηφοφόρους του ΓΑΠ. Στα γραφεία του νεοσύστατου κόμματος έσκασε μύτη ο Κατέλης. (Κάτμαν κατά την Αννίτα) Μήπως κάτι ψήνεται; Θα δείξει...


Μαρίνα Σολδάτου

Νεότερη Παλαιότερη