Οσμή σκανδάλου στον ΠΑΟΔΑΠ - Οι αναλήθειες έχουν τα όριά τους

truth_lies

Σχετικά με κάποια ευφάνταστα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, θέλουμε να αποσαφηνίσουμε δύο πράγματα. Το ποιος ανέλαβε την άνοιξη του 2014 το site του ΠΑΟΔΑΠ το γνωρίζουμε. Άλλωστε όσοι μας παρακολουθούν νυχθημερόν για να μας επιτεθούν θα θυμούνται ότι υπήρχαν και links απευθείας προς τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στο σχετικό άρθρο του κ. Μαζίδη (Δείτε εδώ).

Άρα κανείς δεν ανακάλυψε την Αμερική. Το ερώτημα ήταν άλλο και το ξαναθέτουμε.

Πώς άλλος εμφανίζεται ότι το παίρνει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άλλος με το λογότυπό του το υπογράφει.  Ο ίδιος άλλος που έκανε το παραταξιακό site του Βασίλη Ζορμπά και που έκανε και τα φυλλάδια του ΠΑΟΔΑΠ όπως μας ενημέρωσαν τα μέλη του ΔΣ Φλατσούση - Παναγάκος και που μόλις σηκώθηκε το θέμα έσπευσε να εξαφανίσει το logo του; Πόσο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι αυτό;


Αυτή είναι η απλή ερώτηση η οποία ακόμη παραμένει αναπάντηση. Προφανώς η οργή και οι διαστρεβλώσεις των λόγων τόσο της ιστοσελίδας όσο και των συντακτών αποσκοπούν αλλού.  Οι αναγνώστες όμως καταλαβαίνουν.

Επιπλέον για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ο συντάκτης είχε επικοινωνήσει με τον τέως πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Βασίλη Σάρκουλα (και το ανέφερε στο σχετικό κείμενο) ρωτώντας τον σχετικά για το θέμα στις 6-10-2014 ως όφειλε να κάνει ακριβώς διότι όλο αυτό έδειχνε τόσο περίεργο. Ο κ. Σάρκουλας δεν απήντησε ποτέ. Αρχικά ρώτησε σε κάτι απλά διατυπωμένο τι εννοούσε ο συντάκτης καθώς προφανώς αιφνιδιάστηκε. Άραγε γνώριζε για το θέμα ή μήπως όχι και άλλοι είχαν την ευθύνη; Διότι και εμάς το καλοκαίρι το 2012 άλλος μας προσέγγισε για να φτιάξουμε την ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ και είχαμε αρνηθεί. Δεν ήταν ο τότε πρόεδρος που όπως αργότερα διαπιστώθηκε δεν το γνώριζε καν. Όταν επαναδιατυπώθηκε το ερώτημα, δεν επανήλθε. Ο διάλογος είναι γραπτός και υπάρχει προς απόδειξη. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η πραγματικότητα δε θα διαστρεβλώνεται.

Όσον αφορά το τιμολόγιο, η ιστοσελίδα είχε ενημέρωση από τρία μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ και όχι όλα της συμπολίτευσης.

Σαφέστατα υπάρχει οσμή σκανδάλου όταν ανατίθενται υπηρεσίες οι οποίες δεν εκτελούνται ή όταν άλλος αναλαμβάνει να φτιάξει μια ιστοσελίδα και έτερος την υπογράφει. Δε νομίζουμε ότι αυτά αρέσουν στον κόσμο. Το ότι δεν πληρώθηκε ένα τιμολόγιο ως σήμερα, δε σημαίνει ότι δε θα πληρωθεί αναγκαστικά αύριο ύστερα από μια πιθανή δικαστική απόφαση. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να παραληφθεί το τιμολόγιο για κάτι που δεν έγινε διότι όπως στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης μας ενημέρωσε σε σχετικό διερευνητικό ερώτημα, παραλαβή του οικονομικού στοιχείου σημαίνει και παραλαβή του έργου.

Επι της ουσίας μηδέν πάλι...

Αυτά για το αναγνωστικό κοινό της ιστοσελίδας.
Νεότερη Παλαιότερη