Συναυλία υψηλού νοσταλγικού επιπέδου από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στην Αγίου Ιωάννου - ΒΙΝΤΕΟ

mousika-synola-2

Μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο αίθριο του εμπορικού κέντρου VENUS στην Αγίου Ιωάννου η οποία ήταν μια κοινή διοργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της ΕΝΕΒΑΠ.

Η συγκεκριμένη συναυλία είχε προγραμματιστεί για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όμως οι ακραίες καιρικές συνθήκες είχαν οδηγήσει στην αναβολή της.

mousika-synola-4

Την επιμέλεια της εξαιρετικής συναυλίας είχε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αγίας Παρασκευής για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, Μαρία Ρεμπούτσικα η οποία είχε οργανώσει και το επιτυχημένο αφιέρωμα στο Τρίτο Πρόγραμμα και το Μάνο Χατζηδάκι το φθινόπωρο.

Το ρεπερτόριο ήταν επιλεγμένο και ποιοτικό. Από το "Mrs Robinson" των Simon & Garfunkel και το "My Way" του Frank Sinatra στο "Αν θυμηθείς το όνειρό μου" και το "χάρτινο το φεγγαράκι".

Αλλά και το ξεχωριστό "Fly me to the moon" που μπορείτε να απολαύσετε:



.
mousika-synola-3

Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε στους μουσικούς να γυρίσουν γρήγορα στη νέα αναμενόμενη ΕΡΤ τόνισε πως ο δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τονώσει την τοπική αγορά και δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες δράσεις και σε άλλα σημεία. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Χάρχαρος ο οποίος ζήτησε από τους δημότες να στηρίξουν όσο μπορούν τα καταστήματα προσθέτοντας πως οι επαγγελματίες θα είναι συμπαραστάτες σε κάθε θετική ενέργεια της δημοτικής αρχής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης, η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτα Δημητρίου με την αντιπρόεδρο Σοφία Αϊδίνη, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Παναγιώτης Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων.

IMG_3059

Εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε τους μουσικούς από την ΕΡΤ αλλά και τη Μαρία Ρεμπούτσικα που με τις δύο εξαιρετικές μέχρι σήμερα εκδηλώσεις της δικαιώνει το δήμαρχο για την επιλογή του αφού αποδεικνύεται ένα πολιτιστικό χρυσορυχείο ποιότητας που έλειπε τα τελευταία χρόνια από την πόλη μας.

Όπως και μετά το αφιέρωμα για το Μάνο Χατζηδάκι, θα περιμένουμε την επόμενη πολιτιστική εκδήλωση! Σύντομα!

mousika-synola-5
Νεότερη Παλαιότερη