Κέφι και ζωντάνια στην κοπή πίτας του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής

ergastiria1

Με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής  έκοψε εχθές το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο γνωστό εστιατόριο ΤΖΙΕΡΙ.

Η παρουσία των σπουδαστών και των δασκάλων τους υπήρξε μεγαλύτερη του αναμενόμενου με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα ο χώρος να γεμίσει ασφυκτικά.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν τόσο η πρόεδρος του Συλλόγου κ Νικολέττα Μπελεχρή Κυριάκου η οποία ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  κ Παπαμιχαήλ Σωτήρης και ο π. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Στη συνέχεια η πρόεδρος έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το έπαθλο του φλουριού ήταν 4 μισές συνδρομές στα εργαστήρια Τέχνης.

Η βραδιά κύλησε μέσα σε ένα κλίμα ευθυμίας υπό τους ήχους ζωντανής ελληνικής μουσικής των ΧΑΜΑΤ και της Σοφίας Εμφιετζή. Στην επιτυχία της βραδιάς συνετέλεσε τόσο το άψογο σέρβις του καταστήματος όσο και η ζεστή φιλοξενία της προέδρου και η μέριμνά της ώστε οι καλεσμένοι να τύχουν της καλύτερης φιλοξενίας.

Κατά την παρουσία μας εκεί είδαμε τον πρόεδρο του ΔΣ Γεράσιμο Βλάχο, την τ. δημοτική σύμβουλο και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπουδαστών  Σοφία Ιωαννίδου, Οικονόμου Λίλη, Γιώργο Κουφόπουλο και Ελια Πινακουλάκη καθώς επίσης και πολλούς δασκάλους και σπουδαστές των Εργαστηρίων Τέχνης.

ergastiria2

ergastiria3

ergastiria4
Νεότερη Παλαιότερη