Απήλθε εκκρίνων χολή και όξος

zorbas

Ρεσιτάλ επιθετικότητας από τον απερχόμενο δήμαρχο Ζορμπά που στο τελευταίο (;) του δημοτικό συμβούλιο έβαλε για άλλη μια φορά με τη δική του νοοτροπία εναντίον ανθρώπων που δεν μπορούν να του απαντήσουν. Κατά τα λοιπά είχε θιχθεί και ζητούσε προστασία όταν σε ένα τσιμπούσι με σουβλάκια δεν προσφωνήθηκε το όνομά του.

Αυτή τη φορά αιτία του κακού ήταν η αποκάλυψη της παράταξης  "Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής" ότι ο δημοτικός κινηματογράφος ΣΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ μπορούσε να λειτουργήσει κανονικότατα από τον ΠΑΟΔΑΠ καθώς ο αρμόδιος επίτροπος σε σχετική ερώτηση αντιπροσωπείας της μελλοντικής δημοτικής αρχής απήντησε ότι βεβαίως θα ενέκρινε την έκδοση εισιτήριων από το νομικό πρόσωπο όταν τόσες φορές από το 2011 έχουμε ακούσει την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι ο ΠΑΟΔΑΠ δεν μπορεί να κόψει εισιτήρια.

Μάλιστα ο απερχόμενος δήμαρχος εκφώνησε πάλι λογίδριο θυμού και οργής, δίχως φυσικά να σχολιάσει την απάντηση - βόμβα του επιτρόπου και στοχοποιώντας την πρόεδρο της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αύρα Μπασακίδου ονομαστικά πως θα εξαργυρώσει τη στάση της με την επόμενη δημοτική αρχή δηλώνοντας μάλιστα το με πόση αγωνία το περιμένουν όλοι επιμένοντας να αγνοεί ότι τα αρμόδια όργανα οφείλαν να ψηφίσουν με βάση το νόμο και όχι να τον παρακάμψουν.

Η απάντηση στον απερχόμενο ήρθε από το Γεράσιμο Βλάχο που είπε ότι "εμείς κάνουμε πολιτική τοις μετρητοίς και όχι με επιταγές".

 
Νεότερη Παλαιότερη