Γιόρτασε η γειτονιά χθες βράδυ στον Τσακό!

tsakos-giorti-1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μια χρονιά η γιορτή της γειτονιάς του Τσακού που διοργανώνει ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού. Η εκδήλωση μετά την περυσινή επιτυχία έλαβε χώρα και φέτος στον προαύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου το οποίο γέμισε από τους κατοίκους της γειτονιάς και όχι μόνο.

Σε μια άψογα οργανωμένη γιορτή, όπου υπήρχαν θέσεις, φαγητό και ποτό (έναντι λογικού αντιτίμου) για όλους είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη παραδόθηκε στη ζωντανή ορχήστρα και το κοινό που επιδόθηκε σε παραδοσιακούς χορούς από όλες τις γωνιές του ελληνισμού.

tsakos-giorti-5

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη χθεσινή εκδήλωση συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων την οποία προσέφεραν οι συνδημότες μας, η οποία θα διατεθεί σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Επιπλέον ο Σύλλογος βράβευσε τόσο το χορευτικό τμήμα όσο και τους δασκάλους του.

Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν:

> ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος συνεχάρη το Σύλλογο για τη σημαντική του δουλειά, υπογράμμισε την προσφορά των συλλογικοτήτων στην πόλη, αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός σωματείου εθελοντών για την πυροπροστασία και στην πόλη μας ενώ κάλεσε τους δημότες να βρεθούν κοντά στην επόμενη δημοτική αρχή όντας ενεργοί.

tsakos-giorti-3

> και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας που στάθηκε στην κοινωνική σημασία εκδηλώσεων όπως η χθεσινή στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε.

Παρόντες ακόμη μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Σιδέρης, Μιχάλης Γαβράς, Ελένη Δάβαρη, Κώστας Κρητικίδης και Γιώργος Παναγόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Πάνος Γκόνης, Γιάννης Λογοθέτης, Τερψιχόρη Γκιόκα και Στέλλα Ψύλλα, η πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αύρα Μπασακίδου, Χριστίνα Γρηγοράκη από το Σύλλογο Γονέων του 8ου Δημοτικού, η Ηλέκτρα Σωτηράκου από το Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού, ο Γιώργος Νεκταρίδης από το Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού και ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας.

Πολλά συγχαρητήρια στους ακούραστους εργάτες του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και συγκεκριμένα το Βασίλη Σαββίδη, την Ιωάννα Κουτσουρά, το Δημήτρη Μπεθάνη, την Παναγιώτα Σκόνδρα, το Δημήτρη Σουσούδη και τη Σταυρούλα Ζουμή που οργάνωσαν τη χθεσινή βραδιά.

Τέλος υπήρξε λαχειοφόρος αγορά με τα έσοδα της οποίας ο Σύλλογος θα προσλάβει έναν άνεργο συμπολίτη μας για δύο μήνες ως δασοφύλακα για τη φύλαξη του λόφου Τσακού.

tsakos-giorti-4

tsakos-giorti-2
Νεότερη Παλαιότερη