Γέμισαν τα "καλάθια αλληλεγγύης" από τους συμπολίτες μας στο κάλεσμα του ΔΡΑΣ.Ε

drase1


Την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014,κάνοντας πράξη την πρώτη διεθνή συνεργασία της “ΔΡΑΣ.Ε – Δράσεις Εθελοντών” με το Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE και με Αμερικανούς φοιτητές από το Πρόγραμμα Αριστείας του University of NorthFlorida, γέμισαν και πάλι, χάρη στην συντονισμένη προσπάθεια όλων, “καλάθια αλληλεγγύης” σε σούπερ μάρκετ της πόλης. Την ίδια στιγμή στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής ενημερώθηκαν οι πολίτες για το έργο των Κοινωνικών Δομών των Δήμου στα πλαίσια της Πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε : ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».


Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των συνδημοτών μας, που για μια ακόμα φορά έκαναν πράξη την αλληλεγγύη και θα διατεθούν για τις 322 οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Μαγειρείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, όπως το θέμα της μετακίνησης στην οδό Αγίου Ιωάννου που την συγκεκριμένη μέρα ήταν κλειστή, λόγω του εορτασμού και πανηγυρισμού της Αγίας Παρασκευής στις 26/7, το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ( συγκεντρώθηκαν 230 σακούλες με περίπου 750 κιλά τρόφιμα).


Κοντά μας βρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλη μας, κ. Σταθόπουλος Γιάννης και η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Παπαδοπούλου Ελευθερία. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των συνδημοτών μας, μας δίνει τη δύναμη για μελλοντικές δράσεις.


Για την MKO “ΔΡΑΣ.Ε”- Δράσεις Εθελοντών


Ο Πρόεδρος


Αυγουστίνος Κάτσαρης


drase2

Νεότερη Παλαιότερη