Κοινή εκδήλωση της "Νίκης των Πολιτών" και του "ΑΡΓΩ" για τα ναρκωτικά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


drugs


ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ  "ΝΙΚΗΣ των Πολιτών"  και του "ΑΡΓΩ"


Έγινε την Τρίτη 24/6 με επιτυχία η εκδήλωση της "ΝΙΚΗΣ των Πολιτών" σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων "ΑΡΓΩ" (Δήμοι Αγ. Παρασκευής και Παπάγου – Χολαργού) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στο 3ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής.

"Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να συζητήσουμε για τις εξαρτήσεις" είπε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Σταθόπουλος, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής,  "αλλά παράλληλα να αναδείξουμε την δράση και την σημασία του "ΑΡΓΩ" ενός σπουδαίου Κέντρου Πρόληψης που παράγει μεγάλο έργο από 15ετίας όταν και ιδρύθηκε΄΄.

Με συντονίστρια την φιλόλογο Γεωργία Πίσπα και ομιλητή τον επιστημονικό Διευθυντή του "ΑΡΓΩ" Χάρη Καραμπέτσο, ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων που ανέπτυξε το θέμα ΄΄Εξαρτήσεις, ναρκωτικά και νέοι εθισμοί : Internet και τζόγος΄΄, ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με συμμετοχή πολλών παρευρισκόμενων έως αργά.

Σημειώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας, βρίσκεται στα σύνορα Αγ. Παρασκευής και Χολαργού στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 52, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής στον Τσακό,  Τηλ. 210-6561466  και 210-6520505.

 

 

        Το Γραφείο Τύπου 

της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

"ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής"                                                            
                      
07/07/14                                                                                                                                                                  

 
Νεότερη Παλαιότερη