Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σαπφώ Σακελλαρίδη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

logo-OAAP (5)ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΤΕΝΝΙΣ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σαπφώ Σακελλαρίδη!!!


 

Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2014 η Σαπφώ Σακελλαρίδη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα junior κάτω των 12 και φιναλιστ στα διπλά στο ίδιο Τουρνουά με την Έλενα- Μαρία Παπακωνσταντίνου, το οποίο διεξήχθη στη 1-7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της MVS Tennis Systems στο GOLDEN COAST.


tennis2


Η 11χρονη αθλήτρια του Ομίλου επάξια κατέκτησε τον τίτλο μεταξύ τον 64 συναθλητριών της και παρότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης το Νο1 του ταμπλό, Βασιλεία Γρίβα μετά από συναρπαστική μάχη.


Η μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε όταν αρχικά αντιμετωπίζοντας την Μακαντάση Μάρθα από Πεύκη Γ. Καλοβελώνη έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα 1-6, 6-1, 6-0. Στην συνέχεια απέναντι στην Κουκουβέ Ζωή από Α.Ο.Α. Παπάγου επικρατεί εύκολα με 6-1, 6-0 περνώντας στην επόμενη φάση όπου αντίπαλος της τώρα είναι η Κίτση Αθηνά από τον Σ. Α. Ελασσόνας. Με αποτέλεσμα 6-2, 6-1 υπέρ της αντιμετωπίζει στην συνέχεια επιτυχώς την Ντάνου Χριστίνα από Ο.Α. Γουδίου με 6-7 (4) 6-2, 6-3. Η νίκη αυτή την περνάει στην επόμενη φάση όπου απέναντι στην Παρασκευούδη Αναστασία από τον Φ.Ο.Α. Νεάπολης επικρατεί με 7-6 (2) 6-1 περνώντας στον τελικό απέναντι στην Βασιλεια Γρίβα με τελικό σκορ 6-2, 4-6, 6-1.

Μετά από σκληρή προσπάθεια η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα δικαιώνοντας τις προσπάθειες της αναδεικνύοντας παράλληλα την πόλη μας σε θέση πρωταθλητή Ελλάδος!...

tennis1

Νεότερη Παλαιότερη