«Υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς για το Μακρή!» - Σε κίνδυνο το 12ο δημοτικό σχολείο;

makri

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγη ώρα η αποκάλυψη του Γιάννη Σταθόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο τα όσα συνέβησαν στην Επιτροπή καταλληλότητος για το 12ο δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό κατά την επίσκεψή του με το νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Πάνο Γκόνη στο γραφείο του κου Βεντήρη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιτροπή καταλληλότητας ψήφισε με 5-0 για την αναγκαιότητα του ανοίγματος του σχολείου αλλά 3-2 κατά της καταλληλότητας του κτιρίου του Μακρή.

Η είδηση όμως δυστυχώς είναι αλλού και ο νοών νοείτω.

«Η εκπρόσωπος του ΟΣΚ γνώριζε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς του κτήματος και φάνηκε να το γνωρίζουν κι άλλοι» είπε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Μάλιστα ο επικεφαλής της Νίκης τόνισε ότι σε επίσκεψή του στο χώρο εκτός του ότι δε διαπίστωσε να είναι ακατάλληλο ως κτίριο, αντελήφθη την παρουσία ατόμων σε κάποια αίθουσα.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Γιάννη Σταθόπουλου στον κο Κωνσταντακόπουλο για ανέγερση του 12ου σχολείου εντός του χώρου του 3ου δημοτικού.

Ο νέος δήμαρχος δήλωσε ότι θα ζητήσει επανεξέταση του ζητήματος και νέα συνεδρίαση της επιτροπής τονίζοντας πως «αυτή τη φορά θα πάμε πιο πονηρεμένοι».

Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι πως ένα απλό μέλος της Επιτροπής Καταλληλότητας να γνωρίζει την ύπαρξη ενδιαφέροντος για αγορά του ακινήτου (και όχι μόνη αυτή όπως ανέφερε ο νέος δήμαρχος). Τι δουλειά έχει να γνωρίζει; Από που και ως που να γνωρίζει; Δεν πρόκειται για μια πχ οικονομική επιτροπή.

Και πως φυσικά ενώ γνωρίζει ένα απλό μέλος να μην έχει πάρει μυρωδιά ολόκληρη η διοίκηση του δήμου Αγίας Παρασκευής.
Νεότερη Παλαιότερη