Γιορτή λήξης των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής

gsap_feature image

1. Γιορτή των Ακαδημιών 2013-14

 

Το Σάββατο 14/06/14, ώρα 11.00 έως 13.00 στο κλειστό γήπεδο του Κοντοπεύκου , έγινε η γιορτή των Ακαδημιών μας με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2013-14.

 

Για δύο ώρες τα μικρά μας κορίτσια έδειξαν στους  παριστάμενους γονείς τους την πρόοδό τους στην εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης (λέϊ-απ, βολές, σουτ αλλά και δύο “διπλά” μεταξύ τους). Κύριο χαρακτηριστικό της όλης εκδήλωσης η ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα ανάμεσα στην διοίκηση, στους γονείς, στις προπονήτριες και στις μικρές μας αθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον έφορο Βαγγέλη Λούκα και στις προπονήτριες Κατερίνα Φαλούκα και Σόνια Γιουκάκη.

 

Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής από 01/09/2014, ο οποίος άνοιξε την γιορτή του ΓΣΑΠ δηλώνοντας την συμπαράσταση του στις προσπάθειες του Συλλόγου για ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού της πόλης και ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Δημοτικός Σύμβουλος επίσης από 01/09/2014.

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γ. Καράμπελας σε σύντομη ομιλία του επισήμανε την πρόοδο των Ακαδημιών και υποσχέθηκε ότι το Δ.Σ. από την νέα περίοδο θα πράξει ότι το καλύτερο για την ανάπτυξη του τμήματος, με την βοήθεια των γονέων και την αρωγή του Δήμου.

Η εκδήλωση έληξε με απονομή διπλωμάτων και αναμνηστικών μεταλλίων στα κορίτσια μας, με ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού ξανά στο γήπεδο το Σεπτέμβρη.

2. Φιλικός αγώνας με την ομάδα Στρατού Ξηράς

Στο πλαίσιο για την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Στρατού Ξηράς έδωσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας το Σάββατο 14/06/14 και ώρα 14.30 με την ομάδα Νεανίδων του ΓΣΑΠ στην οποία συμμετείχαν και κορασίδες. Ο αγώνας είχε έντονο ενδιαφέρον. Στην αρχή οι νεάνιδες ξεκίνησαν νευρικά και το α’ δεκάλεπτο δεν πέτυχαν ούτε έναν πόντο, παρ’ όλο ότι είχαν τις ευκαιρίες. Στην συνέχεια συνήλθαν, πλησίασαν την ομάδα του Στρατού Ξηράς στο σκορ, χωρίς όμως να την απειλήσουν με προσπέρασμα. Το τέλος του αγώνα βρήκε ασφαλώς νικήτρια την ομάδα του Στρατού Ξηράς (χωρίς να κρατηθεί σκορ), όμως το ουσιαστικό είναι ότι οι νεάνιδες το πάλεψαν και έδωσαν την ευκαιρία στις γυναίκες του στρατού να κάνουν μια γερή προπόνηση, ενόψει του πρωταθλήματός τους.

Ομάδες

Γυναίκες Στρατού Ξηράς : Προπονητής Χρ. Καλογερόπουλος, ταξίαρχος εν ενεργεία
Αθλήτριες : Βασιλοπούλου, Διαμαντάρα, Ζιρίδου, Ιωακειμίδου, Κοτεκίδου, Κωστούλα, Λάμπρου, Μπατσιούδη, Μπουγιούρη, Παπαδοπούλου, Πετράκου, Τίκουλα, Τσαχιρίδου.

ΓΣΑΠ : Προπονητής Π. Πλαγιαννάκος

Αθλήτριες : Κανιαδάκη, Καράμπελα, Κούκη Ελ., Κούκη Ειρ., Λαχανά, Λούκα, Μαμαλίγκα, Μπόλτση, Μπουρδάρα, Τραυλού.

gsap1

gsap2
Νεότερη Παλαιότερη