Γέλια, τραγούδι, χορός αλλά και μήνυμα ενότητας χθες βράδυ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

6o-giorti-1

Μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη ρεμπέτικη βραδιά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς είχαν τη δυνατότητα να ανταμώσουν ξανά κάτω από χαρούμενες συνθήκες διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας παρέα δίνοντας για ακόμη μια φορά την εικόνα μιας καλά δεμένης οικογένειας που γνωρίζει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι μαθητές του 6ου δημοτικού που επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες τόσο στο ξένο ρεπερτόριο όσο και στα ρεμπέτικα.

Επιπλέον σε μια κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς κάποιων ανθρώπων στο σχολείο, ο Σύλλογος Γονέων βράβευσε τόσο τον πρώτο διευθυντή του 6ου δημοτικού κο Νικολάου, όσο και τον επί χρόνια διάδοχό του κο Πότση, ενώ αμφότεροι όπως και η νυν διευθύντρια Λένα Κουρμπάνη και ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Νεκταρίδης απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί η παρουσία του νέου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, της δημοτικής συμβούλου Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη καθώς και των νεοεκλεγέντων Πάνου Γκόνη και Μαρίας Ρεμπούτσικα δίνοντας ήδη ένα στίγμα πως η επόμενη δημοτική αρχή θα βρεθεί κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο και θα συμβάλλει αποφασιστικά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα διαταράσσουν την ηρεμία του.

Παρόντες ακόμη η πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων κα Μπασακίδου, η γραμματέας κα Χατζοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλέκτρα Σωτηράκου, από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης και τα μέλη του ΔΣ, Δημήτρης Μπεθάνης και Παναγιώτα Σκόνδρα και η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Βούλα Παπαγεωργίου.

 

6o-giorti-2

6o-giorti-3
Νεότερη Παλαιότερη