Αγ. Παρασκευή: Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές σε σπίτια

crime


Συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή, τρία άτομα ηλικίας 34, 36 και 43 ετών, ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, γιατί λίγο πριν είχαν διαρρήξει ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά.


Όπως προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε το Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, οι συλληφθέντες, το τελευταίο τετράμηνο είχαν συστήσει, μαζί με άλλους συνεργούς τους, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες. Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ή απογευματινές ώρες παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε οικίες όταν οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.


Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δεκαπέντε κλοπές από οικίες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τουςβρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών, ενδυμάτων, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


newsbomb.gr

Νεότερη Παλαιότερη