ΚΑΠ: Επαφή με Μιχόπουλο, θέλει Γιανναλέτσο και Σίννη!

kap_logoΗ φετινή χρονιά ήταν δίχως αμφιβολία απογοητευτική για την Αγία Παρασκευή. Και επειδή στο Κοντόπευκο δεν θέλουν τη νέα σεζόν -που θα βρει την ομάδα στη Β” Εθνική- να έχουν παρόμοια αποτελέσματα, άρχισαν ήδη να «ξεψαχνίζουν» την αγορά ούτως ώστε να βρουν τις καλύτερες λύσεις και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτό, εξάλλου, είναι πρόδηλο και απ” τους μεταγραφικούς στόχους των «μελανόλευκων», με τους Βασίλη Μιχόπουλο, Δημήτρη Γιανναλέτσο και Ντίνο Σίννη να είναι… διακαείς πόθοι των «μελανόλευκων».


Του Παναγιώτη Δρακόπουλου


Το ενδιαφέρον της ΚΑΠ για τον πολύπειρο Βασίλη Μιχόπουλο -που αποτέλεσε ένα απ” τα βασικά «όπλα» του κόουτς Παπαμάρκου στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αετό και την άνοδο στην Α2- δεν είναι… φιλολογικό, μιας και ήδη οι δύο πλευρές είχαν μία πρώτη συνάντηση προκειμένου να δουν τι προοπτικές υπάρχουν για ενδεχόμενη συνεργασία. Πάντως, ο 30χρονος φόργουορντ -ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από Α2 και Β” Εθνική- ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες της «Αγίας» ότι προτεραιότητα για εκείνον έχει η νυν ομάδα του, ο Αετός. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη και στη διοίκηση της ομάδας του Αγίου Παντελεήμονα, ούτως ώστε να συζητήσουν τοενδεχόμενο παραμονής του.


Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής, αφού έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα ακόμη δύο αρκετά «δυνατών» ονομάτων! Ο πρώτος είναι… γνώριμος από το κοντινό παρελθόν και δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Σίννη! Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» -απ” τους κορυφαίους αμυντικούς των Εθνικών κατηγοριών- γκαρντ, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια στον αγαπημένο του Μίλωνα, έχει συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του από τη «μελανόλευκη» διοίκηση, την οποία και εξετάζει χωρίς ωστόσο να βιάζεται… Ο δεύτερος είναι ο εκ των ηγετών του Εθνικού τα τελευταία δύο χρόνια (σ.σ. εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες), Δημήτρης Γιανναλέτσος, ο οποίος δέχθηκε κρούση από την ΚΑΠ και πολύ σύντομα θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της ομάδας για να ακούσει τι έχει να του προτείνουν… Αν και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς το όνομά του είναι από τα πλέον«καυτά» της αγοράς, με τους «μνηστήρες» να είναι πολλοί και να ερίζουν για την απόκτησή του…


superbasket.gr

Νεότερη Παλαιότερη