Η πόλη έχει ξανά μετά από χρόνια δήμαρχο. Τον λένε Γιάννη Σταθόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

niki-ekloges-7

Η κοινωνία έκλεισε τα αυτιά στις υπόγειες εντολές ανίερων συμμαχιών (ορισμένων, όχι όλων) και έστρεψε αλλού τα μάτια της από τις φωτογραφίες του γνωστού δημοτικού φακού που απαθανάτιζε συναντήσεις της ντροπής και χειραψίες.

Η κοινωνία αποφάσισε ότι την κρίσιμη πενταετία που έρχεται για την πόλη, σε ένα διαλυμένο δήμο, με ένα δήμαρχο που αποπέμπει επιθετικότητα στους πάντες και τη δίχασε, πως πρέπει να εμπιστευθεί έναν άνθρωπο που χρόνια μαζί με την ομάδα του δηλώνουν παρόντες στην πόλη.

Όσο και αν το προσπάθησαν ορισμένοι, δεν τους βγήκε. Η αγάπη της κοινωνίας νίκησε το μίσος των ολίγων και έτσι ο Γιάννης Σταθόπουλος είναι πλέον ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κερδίζοντας κατά κράτος λασπολόγους, μυστικοσύμβουλους, αποδιοπομπαίους τράγους που εξεδιώχθησαν αλλά επέστρεψαν να προσκυνήσουν, αποσκιρτήσαντες που επανέκαμψαν και ανθρώπους που δυστυχώς επέλεξαν να προτιμήσουν την καταστροφή της πόλης γιατί έχουν μείνει κάποια χρόνια πίσω.

Ήταν ιστορικές οι στιγμές χθες βράδυ στο εκλογικό κέντρο της Νίκης των Πολιτών Αγίας Παρασκευής και έκδηλη η χαρά και η συγκίνηση. κλάματα, γέλια, αγκαλιάσματα, φιλιά.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος δέχθηκε πίεση, χτυπήματα που κανείς δε φαντάζεται, χλεύη, αλλά στάθηκε όρθιος και τώρα μαζί με την κοινωνία δήλωσε έτοιμος να ανοικοδομήσει την πόλη που θα παραλάβει. Ας τον παρακολουθήσουμε:

 



 

niki-ekloges-1

niki-ekloges-2

niki-ekloges-3

niki-ekloges-4

niki-ekloges-5
Νεότερη Παλαιότερη