Πρωτοφανές! Η παράταξη του Ζορμπά εκδίδει ανακοινώσεις με αφορμή σαρκαστικά σχόλια

don_t_panic_button1Τρικυμία εν κρανίω πρέπει να κυριεύει το δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και την ...αρμάδα του, καθώς εκδόθηκε ανακοίνωση (!!!) εναντίον της δημοτικής παράταξης "Νίκη των Πολιτών" για σαρκαστικό σχόλιο της ιστοσελίδας μας στην ανάρτηση "Aρχίζει η κόλαση στην Αγίου Ιωάννου – ξανά διπλός ο δρόμος" όπου κλείνοντας λέγαμε:

Να θυμίσουμε ότι το πλάνο του Βασίλη Ζορμπά υπήρξε πρωτοφανές. Διαπλάτυνση πεζοδρομίου με διπλή κατεύθυνση αντί για μονοδρόμηση, στένεμα πεζοδρομίων με διπλή κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στα εκλογικά κέντρα της Συμμαχίας Ευθύνης και της Νίκης των Πολιτών ετοιμάζουν πάρτι και ανοίγουν σαμπάνιες.

Η παράταξη του δημάρχου λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο "λυπηρά εκφυλιστικά φαινόμενα"  όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

Είναι λυπηρό και άξιο προβληματισμού ότι μετά την σχετική ανακοίνωση, στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης «Νίκη για τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής», όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε, «ετοιμάζουν πάρτι και άνοιξαν σαμπάνιες». Αν αυτό συνέβη, αποδεικνύει ότι η ηγεσία της παράταξης αυτής δεν ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης μας αλλά απλά και μόνο για την ικανοποίηση ιδιοτελών, προσωπικών ή άλλων, επιδιώξεων. Αρνούμαστε βεβαίως να πιστέψουμε τις φήμες ότι επιθυμούν να δημιουργηθεί πρόβλημα, πόσω μάλλον ότι θα το δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Τι να διαψεύσει η παράταξη της ΝΙΚΗΣ; Το ειρωνικό σαρκαστικό σχόλιο; Εκεί είναι σοβαροί οι άνθρωποι. Προφανώς πείραξαν πολύ κάποιους τα νούμερα των social media και τα 2500 χτυπήματα που έχει μέχρι στιγμής το άρθρο.

Αυτό που μπορεί βέβαια να κάνει η ΝΙΚΗ είναι να εξετάσει κατά πόσο η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας.

Όσο για τα "προβλήματα" κι οι ίδιοι ομολογούν ότι συνέλαβαν ένα προβληματικό πλάνο όπου επέλεξαν σε μια οδό που φημίζεται για την έλλειψη χώρου να έχουν διπλή κατεύθυνση περιορίζοντας το οδόστρωμα υπέρ ενός μεγάλου πεζοδρομίου.

Ήδη τα προβλήματα φάνηκαν από χθες το βράδυ με όσα δημοσιεύσαμε.

Το γιατί ο Ζορμπάς επέλεξε να χτυπήσει μόνο τη μια παράταξη είναι απορίας άξιο. Δεν έχει παρατηρήσει ότι ο Γιαννακόπουλος μαζεύει το λιγότερο διπλάσιο κόσμο από αυτόν;

Είναι πια πασιφανές ότι επικρατεί πανικός στην παράταξη του δημάρχου ο οποίος αντί να απαντήσει για τα όσα είδαν και θα δουν το φως της δημοσιότητας με ντοκουμέντα, επιλέγει να βγάζει ανακοινώσεις για να απαντήσει σε τρίτους για σαρκαστικά σχόλια άλλων.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ.....!

Για όσα καταγγέλλει η Ενωση για τις σχολικές επιτροπέ δήμαρχε, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Για το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ για το Ελληνικό, που στην ουσία βγάζει παράνομο το ότι έγινε στην πόλη τα Χριστούγεννα και πρέπει και για τα δύο να μπει εισαγγελέας, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Για την υποψήφιά σου που έχει οικονομική σχέση με το δήμο, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Για έναν άλλον υποψήφιο από το Κοντόπευκο με απευθείας αναθέσεις, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Για το τολ που κάηκε και τον εξοπλισμό που χάθηκε γιατί οι φύλακες έγιναν οδηγοί, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Για το ότι είναι ο πρώτος εν ενεργεία δήμαρχος που αντί σε προεκλογική περίοδο να μιλά για το έργο του (έστω τον ένα παιδικό σταθμό που του χτίζει η Περιφέρεια μιας και όλα τα άλλα τα κληρονόμησε από τους προηγούμενους), επιτίθεται σε πρόσωπα και προσβάλλει υπολήψεις, έχει να πει κανείς κάτι;

Ποιος ξέρει; Ίσως να τον ενοχλεί το γεγονός ότι με βάση τις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις (VPRC τέλη Μαρτίου, ALCO αρχές Απριλίου και πριν λίγες ημέρες METRON ANALYSIS) ένα ποσοστό που αγγίζει το 80% τον μαυρίζει από την πρώτη Κυριακή. Αν δεν αντέχει, το ΚΤΕΛ για την Εύβοια φεύγει το μεσημέρι. Στο καλό και να μη μας γράφει.

Πάντως μετά από αυτό, πρέπει στη ΝΙΚΗ και τη Συμμαχία Ευθύνης να ανοίξουν σαμπάνιες. Και ποιος δε θα ήθελε ένα τέτοιο αντίπαλο; Είναι σα να παίζει Παναθηναϊκός - Αλάνια Βλαντικαφκάζ!

Ελπίζουμε να μην το κάνει και αυτό ανακοίνωση ο δήμαρχος αναμένοντας διαψεύσεις. Κι όσο για τις θεωρίες συνομωσίας περί προβοκάτσιας εκτός της νοσηρής φαντασίας, δε χρειάζεται. Μια χαρά θάλασσα τα κάνει και μόνος του.

 

 
Νεότερη Παλαιότερη