ΝΙΚΗ: Στηρίζουμε το 6ο Δημοτικό Σχολείο, προβληματιζόμαστε από την απουσία της Δημοτικής Αρχής

niki_logoΣήμερα το πρωί ενώσαμε τη φωνή μας με αυτή των διδασκόντων, των γονέων και των μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου στον Τσακό ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “ο Περικλής”, της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Αφουγκραζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες και στηρίζουμε το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης που ήταν να μπει ένα τέλος στην περιπέτεια των δύο δασκάλων και να επανέλθει η ομαλότητα στο σχολείο.

Εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για τη σημερινή Δημοτική Αρχή η οποία για άλλη μια φορά δήλωσε απούσα στο κάλεσμα της κοινωνίας.

Εκφράζουμε την έκπληξή μας καθώς τρία στελέχη της ανήκουν στον εκπαιδευτικό χώρο αλλά δεν έκριναν απαραίτητο να παραβρεθούν ώστε να στηρίξουν τις συναδέρφισσές τους.

Εκφράζουμε τη βαθιά ανησυχία μας για τη στάση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά απέναντι σε αυτές τις απολυταρχικές καταστάσεις.

Και

Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε μια υπεύθυνη στάση ανταποκρινόμενοι στο δίκαιο αίτημα της σχολικής κοινότητας και του γονεϊκού κινήματος.

Θα υπερασπιστούμε την κοινωνία. Θα αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής
Νεότερη Παλαιότερη