Αναγνώστης: Κοροϊδία από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

nera-1

Την παρακάτω αρχική επιστολή με θέμα "Κοροϊδία από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής" λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο:

Σας επισυνάπτω το δημοσίευμα σας http://www.agiaparaskevi-guide.gr/2011/var-speed1-103/

και θα ήθελα να επαναφέρετε στο Δήμαρχο το θέμα καθώς τα ίδια είχε πει και δεσμευτεί τότε και γραπτά στο Συνήγορο του Πολίτη και δεν έκανε απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα πριν από 2 μήνες να καταστραφεί πάλι ολοσχερώς το σπίτι μας, το αυτοκίνητο που είχαμε στο γκαράζ, ο καυστήρας καθώς και 2 αποθήκες γεμάτες πράγματα.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και περισσότερες λεπτομέρειες το τηλέφωνο μου είναι 6932-.........

Σας ευχαριστώ.

Δημήτρης Αθανασοδημητρόπουλος Βλαχέρνας 16 Αγία Παρασκευή.

nera-2

Το δημοσίευμα είχε αναρτηθεί στις 2/9/2011. Σήμερα έχουμε 13/4/2014. Επειδή θυμηθήκαμε αμέσως την περίπτωση επανήλθαμε στον κο Αθανασοδημητρόπουλο:
- καλησπέρα σας, θυμόμαστε την υπόθεσή σας από το 2011! Καλά δεν έκανε τα έργα που έλεγε;


Και ελήφθη η παρακάτω απάντηση:



Καλημέρα σας, δεν έκανε απολύτως τίποτα, μας έλεγε ψέμματα πως από μέρα σε μέρα ξεκινάει το έργο και το ίδιο έκανε και με το Συνήγορο του Πολίτη και τον Περιφερειάρχη. Αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν για άλλη μια φορά όλα μας τα υπάρχοντα και να μην δείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον ούτε καν μετά την καταστροφή για αποζημιώσεις κλπ.Ο πατέρας μου μετά από το τελευταίο συμβάν που τον βγάλαμε από το σπίτι βρεγμένο μέχρι τη μέση έπαθε έμφραγμα και ακόμα και σήμερα τρέχουμε στα νοσοκομεία. Μπορώ να σας δείξω και τις επιστολές που έχει ανταλλάξει ο Δήμαρχος με το Συνήγορο του Πολίτη. Όποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε να κάνετε αυτοψία και να δείτε με τα μάτια σας τι ακριβώς συμβαίνει. Θα είναι χαρά μου να σας συναντήσω και να σας ενημερώσω.Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες για να δείτε τι συμβαίνει όταν βρέχει.


Σας ευχαριστώ.


Δημήτρης Αθανασοδημητρόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη