Ημερήσια κρουαζιέρα από το Σύλλογο Μικρασιατών

mikrasiates430x410Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι


του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής,


Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 31 Μαΐου 2014, ημέρα Σάββατο, προγραμματίζουμε να πραγματοποιήσουμε μονοήμερη κρουαζιέρα με το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Glory» στα τρία νησιά του Αργοσαρωνικού Πόρο-Ύδρα-Αίγινα.


Με την κρουαζιέρα αυτή πιστεύουμε ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να περάσουμε ένα υπέροχο Σάββατο, να χαλαρώσουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να διασκεδάσουμε και να έλθουμε πιο κοντά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας.


Ευελπιστώντας ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόταση μας αυτή, περιμένουμε δηλώσεις της δικής σας συμμετοχής αλλά και των φίλων σας.


 Τιμή κατ’ άτομο 45 ευρώ


Με την δήλωση της συμμετοχής σας, θα πρέπει να καταβάλλετε και το ποσό που στοιχίζει η κρουαζιέρα, με όλες τις παροχές του κρουαζιερόπλοιου, συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού σε buffet, όπως θα διαβάσετε και στα έντυπα που σας επισυνάπτουμε με όλες τις σχετικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.


Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι επειδή οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρακτορείο είναι πολλές, είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε την ημερομηνία το συντομότερο δυνατό.


Επόμενος στόχος μας είναι η πραγματοποίηση





  1. Εκδρομής στην Καππαδοκία




  2. Εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη.




Η συμμετοχή σας στην κρουαζιέρα, θα μας ανοίξει τον δρόμο και για τις άλλες δύο εκδρομές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Το Διοικητικό Συμβούλιο


 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ


ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΥΛΗ Ε2:


08:15
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΠΟΡΟΣ:
10.30 - Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί, σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο, ένα πράσινο παράδεισο από λεμονιές και πεύκα.
11.25 - Αναχώρηση για το λιμάνι της Ύδρας.


ΥΔΡΑ:
12.15 - Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει μια γραφική ποικιλία από υπαίθριες ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα.
14.30 - Αναχώρηση για Αίγινα.


ΑΙΓΙΝΑ:
16.15 - Άφιξη στην Αίγινα.
18.00 - Το πλοίο αναχωρεί για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μπορείτε να ξεκουραστείτε στα πολυτελή σαλόνια ή καταστρώματα του πλοίου ή να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική και να χορέψετε στην πίστα του σαλονιού.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΥΛΗ Ε2:
19.20 – Tέλος της κρουαζιέρας. Άφιξη στο λιμάνι-αποβίβαση.

Νεότερη Παλαιότερη