Συλλάβατε και εξορίσατε αμέσως τον Σταθόπουλον εις Μακρόνησον!

makronisos

Λέγε ωρέ Σταθόπουλε; Είσαι αριστερός; Είσαι κομμουνιστής; Λέγε ωρέ; Ξεγεννάς με το αριστερό ή με το δεξί χέρι;  Λέγε ωρέ!

Πες το ωρέ! Δεν είναι κακό!

Έλα ντε! Εδώ δε ντρέπεται αυτός, που δηλώνει φίλος του Σαμαρά. Ξέρεις ποιου Σαμαρά εννοώ, αυτουνού που ξεσκίζει το λαό με τους φόρους και εντελώς φασιστικά, ε συγγνώμη, δημοκρατικά φυλακίζει όσους θεωρεί επικίνδυνους. Εδώ δε ντράπηκε την ώρα που μας πηδ*ύσε (με το συμπάθειο) η κυβέρνηση να στέλνει επιστολές στο Φον Στουρνάρα ότι είναι αφοσιωμένος στο Σαμαρά.

Ρε πες μας για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που είμαστε πάτοι απόπατοι, του λες. Είσαι αριστερός σου λέει.

Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν αν ήμουν νεοδημοκράτης που συνεργάζεται επαγγελματικά με χρυσαυγίτες τους οποίους και καλά απεχθάνομαι από μικροφώνου...

Μα καλά, αυτός δεν έχει πρωτοκλασσάτη στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο; Ή τον έβαλε να παραιτηθεί; Μπα δε νομίζω. Όλοι ξέρουν πόσο βαθιά ...(νεο)δημοκράτης είναι.

Έκανε κι αγώνα στον Υμηττό. Υπό την αιγίδα του. Μη σας πω και την καταιγίδα του και τη σκέτη γίδα του. Ξέραμε ότι δράσεις τελούν υπό την αιγίδα φορέων, τώρα βλέπουμε πως τέλουν κι υπό την αιγίδα προσώπων. Όσες αιγίδες και να κάνεις, την καταιγίδα δε θα τη γλυτώσεις.

Λοιπόν μόλις ελήφθη σήμα από το Γενικό Αρχηγείο Ασφαλείας: Εντοπίσατε, συλλάβατε και εξορίσατε Σταθόπουλον Ιωάννην εις Μακρόνησον. Εγκλείσατε αυτόν εις απομόνωσιν και εξαντλήσατε αυστηρότητά σας.

Ο διοικητής / Θρασύβουλος Ζορμπέας
Νεότερη Παλαιότερη