Όλοι μαζί μπορούμε! Ο ΣΚΑΙ μαζεύει φάρμακα στην Αγία Παρασκευή τη Μ. Παρασκευή

easterΣτο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (18 Απριλίου) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα

· Στην Αθήνα, έξω από το Α’ και Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών

· Στην Αγία Παρασκευή, έξω από το Νεκροταφείο

Κάθε Μεγάλη Παρασκευή θυμόμαστε πιο έντονα τους αγαπημένους μας ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας, και τιμούμε τη μνήμη τους.

Φέτος, ας τους τιμήσουμε με μία πράξη ζωής. Με μία προσφορά που έχει σκοπό να δώσει ελπίδα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη στήριξή μας. Γι’αυτό, προσφέρουμε φάρμακα στη μνήμη των αγαπημένων μας προσώπων.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους. Ενώ, τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Αγία Παρασκευή θα παραληφθούν από φαρμακοποιούς για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους. Και οι δύο δράσεις γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

oloimaziboroume.gr
Νεότερη Παλαιότερη