Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού καλύτερα να κατουράνε στο πηγάδι!

Δεν έχει προηγούμενο το θέατρο του παραλόγου με τη δημοτική αρχή και τις τουαλέτες στο 6ο Δημοτικό όπου τα παιδιά μας, όσα τολμάνε να πάνε στην τουαλέτα για να μην τα κάνουν πάνω τους, εξασκούνται και στο κράτημα της αναπνοής.

Ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου με αίσθημα ευθύνης αλλά και ανησυχίας, συνοδεία και της Ενωσης Γονέων έδωσε ηχηρό παρόν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο τέως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και νυν εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιαμπάς αρκέστηκε σε γενικές περιγραφές για άλλη μια φορά ξεχνώντας προφανώς όσα ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του πριν από ένα χρόνο για τις τουαλέτες του 6ου δημοτικού.

Η διοίκηση δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης με το Βασίλη Γιαννακόπουλο να λέει ότι θα συναινέσει για το καλό των παιδιών σε απευθείας ανάθεση για επίλυση του προβλήματος και το Γιάννη Σταθόπουλο να υπενθυμίζει στον αντιδήμαρχο πως πρόκειται για περυσινό και όχι φετινό αίτημα των γονέων και πως δεν τιμά τη δημοτική αρχή να μην έχει άποψη για το θέμα αλλά να ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης στην Τεχνική Υπηρεσία.

Τελικώς το θέμα έκλεισε δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα με το δήμαρχο να δηλώνει ότι θα εξεταστεί η περίπτωση της απευθείας ανάθεσης για να μη θεωρηθεί κατάτμηση της υπάρχουσας εργολαβίας επισκευών στα σχολεία (αλήθεια τι έχει απογίνει αυτή;). Σε διαφορετική περίπτωση; Από το καλοκαίρι. Ότι δηλαδή λεγόταν και πέρυσι.

Εμείς υπενθυμίζουμε στον κο Τσιαμπά που "δε θυμάται":

4-2-2014 - Εικόνες ντροπής! Τουαλέτες του 6ου Δημοτικού ή των φυλακών στα Άδανα της Τουρκίας;

7-2-2014 - Μόνο μια φράση βρήκε για τις εικόνες της ντροπής του 6ου δημοτικού ο αντιδήμαρχος

19-4-2014 - Συνέντευξη του Κώστα Τσιαμπά για όλα τα τρέχοντα τεχνικά έργα

6-9-2014 - Οι εικόνες της ντροπής στο 6ο Δημοτικό συνεχίζονται και η υγεία των παιδιών κινδυνεύει

11-9-2014 - Πρεμιέρα με γέλια αλλά και παράπονα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

Μην παίζετε λοιπόν με τη νοημοσύνη μας κε Τσιαμπά.

Για την ώρα μικρά παιδάκια είναι υποχρεωμένα να επισκέπτονται αυτές τις τουάλετες που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εσείς;

Θα τις επισκεπτόσασταν;

6o-wc6

6o-wc7

6o-wc5

6o-wc4

6o-wc3

6o-wc2

6o-wc1

6o-wc
Νεότερη Παλαιότερη