Παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας στις επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής

 Παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας στις επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής


www.ekptoseis-prosfores.gr


Στο πλαίσιο της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου μας-μέλους με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων(ΣΒΑΠ) και με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 16.00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίαση του έργου «daily deals» και της ψηφιακής πλατφόρμας www.ekptoseis-prosfores.gr του ΣΒΑΠ.


paroysiasi_ota


Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα, αποτελεί ένα εύχρηστο, απλό για το χρήστη και διαδραστικό εργαλείο επικοινωνίας επιχειρήσεων-καταναλωτών.


 Ήδη λειτουργεί με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων όμορων και μη Δήμων και δίνει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ προβολής των επιχειρήσεων, με τον τρόπο που οι ίδιες επιλέγουν και παράλληλα ενημέρωσης των καταναλωτών για τις ευκαιρίες που προσφέρει η τοπική αγορά.


Δεδομένου ότι η παρουσία και ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων καταστηματαρχών κρίθηκε ουσιώδης ώστε από κοινού να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Δήμος μας ενημέρωσε εγκαίρως , ζήτησε τη συμμετοχή κατά τη διάρκεια της προπαρασκευαστικής συνάντησης και έστειλε την τελική πρόσκληση της παρουσίασης, τόσο στην ΕΝΕΒΑΠ όσο και στο Σύλλογο Ζυθεστιατόρων Αγίας Παρασκευής προκειμένου να γνωστοποιηθεί στα μέλη τους.


 Παράλληλα, διένειμε «πόρτα-πόρτα» περισσότερες από 200 προσκλήσεις σε ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων.


 Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου-πρώην Δήμαρχου Πεύκης κ. Παύλου Καμάρα και κρίθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ένθερμα, έθεσαν ερωτήματα και έλαβαν από τα μέλη του Συνδέσμου πρακτικές πληροφορίες και αναλυτική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής τους στην πλατφόρμα.


Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε τον κ. Καμάρα για την παρουσία του και για την διαχρονικά άριστη συνεργασία του Δήμου μας με τον ΣΒΑΠ.


Επεσήμανε ότι ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά σε αυτό πρόγραμμα του ΣΒΑΠ προκειμένου να παρασχεθεί και στους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής η δυνατότητα να συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα, τονίζοντας : «Εμείς ως Δήμος φροντίζουμε ώστε να έχετε την απαραίτητη πληροφόρηση. Εσείς θα κρίνετε και θα αποφασίσετε εάν είναι προς όφελός σας ή όχι το να συμμετέχετε».


 Παράλληλα, επεσήμανε ότι ,εάν υπάρξει συμμετοχή και ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις, ο Δήμος –από κοινού με τον ΣΒΑΠ-θα φροντίσει για την ευρεία ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την ύπαρξη και αξιοποίηση της πλατφόρμας.


 

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη