Αποτελέσματα αγώνων ομάδων του ΓΣΑΠ

2014 03 24_1982

Α. Γυναίκες

ΓΣΑΠ – ΠΕΥΚΗ : 62 – 50

Δεκάλεπτα : 22 – 12, 09 – 12, 18 – 06, 13 – 20

Νίκη με πικρή γεύση προχθές την Δευτέρα στο Κοντόπευκο.

Η πρώτη (!) ήττα του Προμηθέα στο β’ γύρο από τον Ζωγράφου( η ομάδα που έχει μ .ο. επίθεσης 58 πόντους, στον αγώνα με τον Ζωγράφου πέτυχε μόνο 38 (!), το χαμηλότερο σκορ σε 21 αγωνιστικές ), φέρνει την ομάδα μας σε ισοβαθμία στην τέταρτη θέση με τον Προμηθέα. Χάρις όμως στην ήττα που μας υποχρέωσε η σκανδαλώδης διαιτησία στον μεταξύ μας αγώνα της 1ης αγωνιστικής του β’ γύρου, (βλ. Δελτίο τύπου 307/14.01.14), στην τετράδα των πλέϊ – οφ “περνάει” ο Προμηθέας. Βεβαίως, το κακό ξεκίνημα της ομάδας μας στον πρώτο γύρο ήταν εκείνο που έδωσε την ευκαιρία να αξιοποιηθούν σε βάρος μας τα διαιτητικά «εγκλήματα». Πάντως, σύμφωνα με έγκυρους αθλητικούς κύκλους, όλες οι υποψήφιες για τα πλέϊ – οφ ομάδες απεύχονταν την είσοδό μας στην τετράδα. Κι αυτό είναι προς τιμήν μας, γιατί αποτελεί ομολογία ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ και είμασταν το φαβορί για την άνοδο στην Α2. Είναι κάτι που όλους μας κάνει υπερήφανους για την ομάδα μας και το προπονητικό μας τιμ. Επίσης μας κάνει υπερήφανους το γεγονός ότι όλες οινίκες μας (η τελευταία ήττα μας έγινε στις 09/12/13) ήταν πειστικές,επιβλητικές και πεντακάθαρες. Δεν υπήρξε ομάδα, μικρή ή μεγάλη που να διαμαρτυρήθηκε ότι έχασε από εμάς χάρη σε διαιτητικά λάθη, μικρά ή μεγάλα.

Στον αγώνα με την Πεύκη τώρα, όπου η επικράτηση της ομάδας μας ήταν δίκαιη. Από την αρχή του αγώνα μπήκε μπροστά το σκορ και έφθασε την διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και για αυτήν την νίκη. Στην τελευταία αγωνιστική παίζουμε με τον ΜΕΛΑ εκτός έδρας και η ομάδα μας θέλει να κλείσει νικηφόρα την εφετεινή περίοδο.

ΓΣΑΠ : Προπονητής: Π. Αναγνωστόπουλος , Βοηθός Γ. Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 10, Γκάνια 3(1), Χαρίτου, Τσιαδή 9(1), Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 17, Παστρωμά 2 , Γιουκάκη 18(1), Μουτζούρη, Λωσταράκου 3.

ΠΕΥΚΗ : Προπονήτρια: Μ. Κότσιφα, βοηθός Ψυχουντάκης

Βελούδου 5, Λοίζου 3(1), Παπαδοπούλου 2,Ανδριανοπούλου, Γκούρμα,Κανελέτη 6, Δραγωνέα 13, Θεοδωράτου 5(1), Αρβανίτη 10, Γαβαλά 6, Προυσανίδου.

 

Β. Νεάνιδες

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΓΣΑΠ : 20 – 54

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο εφετινό πρωτάθλημα οι νεάνιδες, οι οποίες τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας στο σύνολο των δέκα ομάδων που πήραν μέρος.

Ξεχωριστή στιγμή για τις Νικόλ Γκάνια, Ειρήνη Μουτζούρη και Ελένη Οικονομοπούλου οι οποίες έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα με τις νεάνιδες και πλέον ανήκουν αποκλειστικά στο γυναικείο τμήμα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους ζωή, αλλά και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία (είναι και οι τρείς πρωτοετείς φοιτήτριες του Πανεπιστημίου) και στην προσωπική τους ζωή.

ΓΣΑΠ : Προπονητής : Π. Πλαγιαννάκος

Μουτζούρη 8, Δημαράκη, Τραυλού, Μπόλτση 2, Λούκα 6, Οικονομοπούλου 8, Σιγιώργη 15, Γκάνια 14(1), Κούκη, Κούτρη, Καράμπελα 1.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ : Προπονητ. : Κουτροπάνου

Καλογεροπούλου 2, Σταθέλου 7, Κοντογιάννη, Ραμαι, Σαρδέλλη, Γιαννάτση 7, Δριτσωνα, Γαλαριώτη, Μαβη, Κεχρανιά 4.

gsap_26-3

Γ. Παγκορασίδες

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 32 – 44 (18 – 25)

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν το Σάββατο οι Παγκορασίδες μας με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού. Το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο ήταν ισορροπημένο και περισσότερο αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και με όπλο της την καλή άμυνα πήρε σταδιακά το προβάδισμα το οποίο και διατήρησε έως το τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή μας για την προσπάθεια και τη νίκη τους. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 29/3 στις 16:30 με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα.

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: (Στρατίκη) Παπουτση, Καψαμπελη, Πετρουλακη, Σαββα, Τσοτρα, Θανασουλα, Μπουρδαρα, Γατου, Καβασιλα, Ζαλωνη, Δρανδακη, Καρεμη.

ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννακος) Μαμαλιγκα, Αναγνωστου, Πλωτα, Σφηκα, Κατωμερη, Καρτακη, Κανιαδακη, Ακτυπη, Κουκη, Λαχανα, Δουκα, Αδαου.

Δ. Μίνι

Νίκη σημείωσαν τα μίνι μας έναντι της ομάδας της Παιανίας στον πρώτο αγώνα του 1ου ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2014 που συνδιοργανώνει ο Σύλλογός μας μαζί με τα αντίστοιχα τμήματα του Γέρακα, της Παλλήνης, του Κορωπίου και της Παιανίας.

Το σκορ έληξε 45-32 και συμμετείχαν για την ομάδα μας οι : Λούκα, Λαχανά, Κακοσούρη, Πλώτα, Κατωμέρη, Βασιλείου, Αδαού, Χονδροπούλου, Καρακατσάνη, Κυρκοπούλου Χ., Κυρκοπούλου Ρ.

 

Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος                                   Ο Γραμματέας


Γεώργιος Καράμπελας                       Σταύρος Σταύρου

Νεότερη Παλαιότερη