ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχουμε άποψη και να δημοσιεύουμε ειδήσεις

mouth

Σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα μας ανήρτησε την παρακάτω είδηση:

Δεύτερη επιχορήγηση € 10.000,00 μέσα σε λίγο καιρό στο ίδιο συνδικαλιστικό σωματείο

Επιχορήγηση ύψους € 10.000,00 προς το ΣΕΡΔΑΠ εγκρίθηκε στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο με μειοψηφίσαντα τον κο Γκιζιώτη.

Αίσθηση προκάλεσε η ανάγνωση του αιτήματος του Σωματείου καθώς αιτείται την επιχορήγηση για πολιτιστική δράση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του φορέα!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο Σωματείο επιχορηγήθηκε το Νοέμβριο του 2013 πάλι με το ποσό των € 10.000,00 ενώ πριν ένα λίγο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε αποκριάτικο χορό σε γνωστό κέντρο της Παιανίας με πλούσια δώρα και extra happening oriental χορεύτριες.

Άραγε θα το εγκρίνει ο επίτροπος;

Φαίνεται πως η ιστοσελίδα απαγορεύεται να δημοσιεύει ειδήσεις όταν αυτές δεν αρέσουν σε όλους. Την παρακάτω λοιπόν οργισμένη επιστολή απέστειλε ο απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου σε πρώτο ενικό:

Καλημερα σου. Αν και δεν εχεις θελησει μεχρι τωρα να ερθεις να γνωριστουμε απο κοντα, παρα ταυτα γραφεις αναληθειες για τα οσα νομιζεις οτι γνωριζεις για το Συλλογο.
Η αληθεια απεχει πολυ απο τα οσα γραφεις στο Agiaparaskeviguide , τουλαχιστον οσον αφορα το Σ.Ε.Ρ.Δ.Α.Π.
Αν θελησεις να μαθεις την αληθεια για το Συλλογο μας , παρακαλω να ερθεις να μας γνωρισεις και οταν διαπιστωσεις ποιοι και τι ειμαστε , τοτε να κρινεις.
Ελπιζω αυτη η επιστολη να δημοσιευτει στο Agiaparaskeviguide, καθως ειναι συμφωνοι ολοι οι εργαζομενοι στα οσα γραφω .
Παραμενω φιλικα διακειμενος , αν και μας βριζεις,
ο απερχομενος Προεδρος του Δ.Σ. του Συλλογου
Δημητρης Σκαρλατος

Υ.Σ. Σημερα εχουμε εκλογες, που εχουν δημοσιοποιηθει εδω και 2 εβδομαδες και ενω επρεπε , εαν εισαι αντικειμενικος Αρθρογραφος οπως διατεινεσαι, να βρισκεσαι εδω για να παρακολουθησεις απο κοντα και τις διαδικασιες και να ακουσεις τα προβληματα που εχουμε, θελησες απο την ασφαλεια του καναπε σου να μας λοιδορησεις .
Δε πειραζει, χαλαλι σου

Δε γνωρίζουμε για ποιες αναλήθειες κάνει λόγο ο κος Σκαρλάτος και που εντοπίζει τις βρισιές και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη στις δικές του αναλήθειες ότι βρίσαμε και λοιδορήσαμε.

Εμείς μιλάμε ΠΑΝΤΑ με στοιχεία:

> 5/11/2013  επιχορήγηση € 10.000,00 (που πιθανώς πρόκειται για εκείνη που ήταν να δοθεί πέρυσι το Πάσχα) και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ

> 26/3/2014  επιχορήγηση € 10.000,00 και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ

Όσον αφορά τη "σύσφιξη κοινωνικών σχέσεων" αλλά και την ενίσχυση των μελών ήταν στο έγγραφο που αναγνώστηκε στην αίθουσα.

Σχετικά με το που πρέπει ή όχι να δίνουμε το παρόν, ας μας επιτρέψει ως διαχειριστές τόσο του πρώτου με βάση όλες τις μετρήσεις site της πόλης, όσο και μιας πολύ μεγάλης ηλεκτρονικής εφημερίδας με δεκάδες χιλιάδες κόσμο την ημέρα και με την ευθύνη της σύνταξης της ύλης μιας ενημερωτικής ραδιοφωνικής εκπομπής, να γνωρίζουμε καλύτερα τις υποχρεώσεις μας.

Έχει διαμηνυθεί στο Σωματείο ότι η ιστοσελίδα είναι παρούσα να το στηρίξει σε οποιοδήποτε αίτημά του όσον αφορά την εκτέλεση της εργασίας τους και την προσωπική τους ασφάλεια / σωματική ακεραιότητα. Μέχρι στιγμής τίποτε σχετικό δεν έχει παραληφθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας. Θα μας επιτραπεί όμως να έχουμε το δικαίωμα να διατυπώνουμε την αντίθεσή μας σε συνδικαλιστικές επιδοτήσεις εργαζομένων που στην Ελλάδα του 2014 και των 2.000.000 ανέργων έχουν ακόμη εργασία και σίγουρο μισθό.

Δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε περισσότερο, αν και ενδεχομένως θα άξιζε να προχωρήσουμε σε μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση ανάμεσα στο αναγνωστικό μας κοινό για το αν συμφωνεί ή όχι με αυτές τις επιδοτήσεις.

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη