Η "Συμμαχία Ευθύνης" τίμησε σε μια ζεστή βραδιά τις γυναίκες

gynaikesΤης Αγγελικής Παρασίδου. Σε μια κατάμεστη από γυναίκες - και όχι μόνο - αίθουσα πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας από την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση "Συμμαχία Ευθύνης".

Οι οικοδεσπότες Βασίλης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Αλεφαντής καθώς επίσης και μέλη της "Συμμαχίας Ευθύνης" καλωσόρισαν και υποδέχθηκαν τις γυναίκες που είχαν την τιμητική τους στην αποψινή εκδήλωση και γέμισαν αμέσως το χώρο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο γνωστός σαξοφωνίστας και συνδημότης μας κος Παπουτσής.

Ο τ. δήμαρχος Γιαννακόπουλος φανερά χαρούμενος και έκπληκτος, όπως δήλωσε, από τη μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών στο κάλεσμα, ευχήθηκε και ευχαρίστησε τις γυναίκες για την παρουσία τους στην συγκέντρωση παρά τις πολλές καθημερινές υποχρεώσεις τους. Στο λόγο του έκανε ιδιαίτερη μνεία για τον ρόλο και την σημασία της γυναίκας στην ζωή μας, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην ενασχόλησή της με τα κοινά και τα αυτοδιοικητικά.

gynaikes-1


Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν με περιεκτικές και ουσιώδεις αναφορές και παραδείγματα μέλη της "Συμμαχίας Ευθύνης" όπου τίμησαν την σημερινή Γιορτή της Γυναίκας.

Κατά την παρουσία μας εκεί είδαμε μεταξύ άλλων τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη και Αννα Γάκη, τη Σούλα Θεοδώρου-Χλύκα, το Γιάννη Μυλωνάκη, την Ιωάννα Κουτσουρά, την Πολέτα Πολίτη, την Ευαγγελία Κουνέλη, την Τόνια Παπαντωνίου, την Φαίη Δασκαλοπούλου, τον Τάσο Μίχα, τον Πέτρο Διακογιάννη,  την Παρασκευή Παπαγεωργίου, τη Χριστίνα Γρηγοράκη και την Αννα Γαϊτάνου.

Ο χώρος, η ατμόσφαιρα και ο κόσμος συνέθεσαν μία χαλαρή και ζεστή βραδιά η οποία κύλισε ευχάριστα έως αργά.
Νεότερη Παλαιότερη