Μέλι στάζει το στόμα του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τον Χατζηδάκη!

xatzidakis

Μέλι στάζει σύμφωνα με ρεπορτάζ των Παραπολιτικών ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς για τον ΥΠ.ΑΝ. Κωστή Χατζηδάκη έναν από τους πλέον αγαπημένους υπουργούς της τρόικας και πιστούς εφαρμοστές του εθνοκτόνου μνημονίου. Αντιγράφουμε από τα parapolitika.gr:

Τι λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Βασίλης Ζορμπάς



Κανονικό... μέλι στάζει ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Ο Βασίλης Ζορμπάς, που όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν σκληρό άνθρωπο από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ που λέει τα πράγματα χύμα, όπως τα πιστεύει , μιλάει πραγματικά με κολακευτικά λόγια για τον Χατζηδάκη. Πρόσφατα μάλιστα έλεγε σε παρέα συνομιλητών του πως ενώ από το κόμμα της ΝΔ δεν θέλει να έχει επαφές, γιατί κανείς δεν τον στήριξε στο αγώνα του 2010, έχει την καλύτερη άποψη για τον υπουργό Ανάπτυξης και την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στο υπουργείο....

+ + +

Καλά ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δε δήλωνε αντιμνημονιακός και αντισυστημικός; Το θέμα όμως είναι εάν κι ο ίδιος ο υπουργός στάζει και αυτός μέλι για το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής ή κρατάει τη στάση των υπολοίπων στελεχών της ΝΔ που δε θέλουν και πολλά πολλά μαζί ήδη από το 2010 όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα.
Νεότερη Παλαιότερη