Χαλάνδρι: συλλήψεις "παρκαδόρων" για παράνομη κατάληψη θέσεων πάρκινγκ σε νυχτερινά καταστήματα

parkadorosΣτα πλαίσια διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων με αποδοχή ή απαίτηση χρημάτων, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγ. Παρασκευής και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσής Τροχαίας Αττικής, κατά τις νυκτερινές ώρες της 16-17/3/2014, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους.


Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη πέντε (5) συνολικά ατόμων (3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), ενός (1) ως υπεύθυνου καταστήματος και τεσσάρων (4) που ενεργούσαν ως παρκαδόροι.


Ειδικότερα, οι ανωτέρω καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο, έναντι αντιτίμου, τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στο κατάστημά τους.


Επιπρόσθετα, στην κατοχή ενός εκ των ανωτέρω παρκαδόρων, βρέθηκε βεβαιωθείσα πράξη παράβασης (κλήση) παράνομης στάθμευσης οχήματος, την οποία είχε αφαιρέσει από το εν λόγω όχημα, με σκοπό την απόκρυψή της από τον ιδιοκτήτη του.


Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, συνολικού ύψους (615) ευρώ και ενημερώθηκαν ο οικείος Ο.Τ.Α. (Δήμος Χαλανδρίου), η αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.


Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη