Αρκάδες και Τσακιώτες μας χάρισαν γεύση από την Ελλάδα που αγαπάμε! - ΒΙΝΤΕΟ

tsakos-arkades-2

Χαρακτηρίζονται από πολλούς ως δύο από τους καλύτερους και πλέον δραστήριους συλλόγους στην Αγία Παρασκευή. Το γιατί, το επιβεβαίωσαν απόψε για άλλη μια φορά.

tsakos-arkades-3Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού και ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πραγματοποίησαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 5ου Γυμνασίου κατά την οποία ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος με το συγκρότημά του τραγούδησαν τον Επιτάφιο των Γιάννη Ρίτσου - Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος είναι δίχως δόση υπερβολής ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές που διαθέτει η χώρα ο οποίος προτίμησε την τέχνη από την εμπορικότητα. Τον είχαμε θαυμάσει πριν από περίπου ένα χρόνο στο αφιέρωμα για το Νίκο Γκάτσο, είχαμε τη χαρά να τον απολαύσουμε κι απόψε.

Ήταν τόσο ξεχωριστή βραδιά και η ερμηνεία του γνωστού τραγουδιστή ώστε όλο το κοινό συμμετείχε σαν χορωδία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

tsakos-arkades-5

Από κοντά και η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού που ξεδίπλωσε το ταλέντο της αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων η οποία θα μοιραστεί σε άπορες οικογένειες της πόλης μας ενώ ένα μέρος θα διατεθεί στη Στέγη Γερόντων.

tsakos-arkades-4

Κατά την παρουσία μας εκεί είδαμε και χαιρετίσαμε το Βασίλη Σαββίδη και το Γιάννη Λογοθέτη (πρόεδροι των δύο συλλόγων, Τσακού και Αρκάδων αντίστοιχα), το Δημήτρη Μπεθάνη, τον Τάσο Μίχα, την Ιωάννα Κουτσουρά, το Δημήτρη Σουσούδη, τη Σταυρούλα Ζουμή και την Παναγιώτα Σκόνδρα από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού, το Νίκο Σόβολο από τους Αρκάδες, την πρόεδρο της Ενωσης Γονέων Αύρα Μπσαακίδου, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Ηλέκτρα Σωτηράκου, τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα ενώ το παρόν έδωσαν ο αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος και ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.

Από τον τοπικό πολιτικό κόσμο είδαμε τον τ. δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο, το Γιάννη Σταθόπουλο, το Γιάννη Σιδέρη, τη Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, το Σωτήρη Ησαΐα, τον Κώστα Κρητικίδη, το Μιχάλη Γαβρά, την Αννα Γάκη και τον αντιδήμαρχο παιδείας κο Κωνσταντακόπουλο.

Ας απολαύσουμε τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο!


Της Δικαιοσύνης Ηλιε Νοητέ και Ενα το Χεληδόνι!


Νεότερη Παλαιότερη