ΓΣΑΠ: Στην μάχη για τα πλέϊ-οφ

gsap 18-3Δελτίο τύπου


Στην μάχη για τα πλέϊ-οφ


 ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ 46-52

Δεκάλεπτα : 11-16, 15-14, 9-8, 11-14

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας εκτός έδρας επί του Αμύντα και παραμένει σε απόσταση αναπνοής (ένας βαθμός) από την τέταρτη θέση, περιμένοντας τα αποτελέσματα των επόμενων δυο αγωνιστικών. Τα ντέρμπι Ζωγράφου – Προμηθέας της 10ης αγωνιστικής και Άρης Πετρούπολης – Ζωγράφου της 11ης θα καθορίσουν την τετράδα. Υποχρέωση της ομάδας μα φυσικά, αν θέλουμε να έχουμε τις πιθανότητές μας, είναι να νικήσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια με Πεύκη εντός και Μελά εκτός.

Στο παιχνίδι τώρα. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι με την ομάδα μας να κρατάει βραχεία κεφαλή μέχρι και το γ’ δεκάλεπτο (35 – 38). Στο δ’ δεκάλεπτο το ντέρμπι εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, με τον Αμύντα να τα δίνει όλα για όλα. Η εναλλαγή στην πρωτοπορία του σκορ ήταν συνεχής ιδιαίτερα μετά το 35΄, με τον Αμύντα στο 38’ να βρίσκεται μπροστά με 44 – 42. Στο σημείο αυτό “μίλησε” η καρδιά των αθλητριών μας και με ένα σερί 2- 10 έφτασαν στην νίκη. Συγχαρητήρια σε όλες και στο προπονητικό μας δίδυμο, αλλά και συγχαρητήρια στις αθλήτριες των υποδομών μας (νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες και μίνι) που μαζί με τους γονείς τους και τους λοιπούς φίλους του ΓΣΑΠ κέρδισαν κατά κράτος την μάχη της κερκίδας. Με την λήξη του αγώνα οι παίκτριές μας πήγαν προς την κερκίδα μας και πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους μας την μεγάλη νίκη.

ΑΜΥΝΤΑΣ : Προπονήτρια : Δρακάκη

Λεκάκη 4, Τσιμτσιλή 7(1), Μαργώνη 10, Σακελλαρίου, Παππά, Τσαγκαράκη 6, Γιαλιμά, Ταμπόση, Χατζογιαννάκη, Γυαλιά, Ντάνου 4, Πατέρα 15(3).

ΓΣΑΠ : Προπονητής : Π. Αναγνωστόπουλος

Βοηθός : Γ. Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 4, Γκάνια, Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 6, Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 15(1), Παστρωμά 1, Γιουκάκη 14(2), Οικονομοπούλου, Λωσταράκου 4.

 

Με εκτίμηση


O Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας


Γεώργιος Καράμπελας                  Σταύρος Σταύρου

Νεότερη Παλαιότερη