Ακραίος δήμαρχος συνεχίζει να διχάζει

4158357Αν δεν ήμασταν σε επίπεδο πόλης και δεν έπρεπε να σπαταλούμε το χρόνο μας για να απαντάμε στις ανακοινώσεις δημάρχου επιπέδου πολεμικού ανακοινωθέντος Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα γελούσαμε.

Δυστυχώς αναφερόμαστε σε ανακοίνωση του δημάρχου που εξέδωσε λόγω της δημοσίευσης της ιστοσελίδας μας στο θέμα συζητήσεων που έλαβαν χώρα ανάμεσα σε διδάσκοντες για πιθανή συγχώνευση του 1ου Γυμνασίου με το 5ο. Πηγή από τους διδάσκοντες μας μετέφερε συζητήσεις καθώς και την ανησυχία των καθηγητών και κρίναμε σκόπιμο αφού στις μέρες μας όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, να συστήσουμε την επαγρύπνηση για εμάς (προβοκάτσια κατά το δήμαρχο) για το θέμα αυτό.

Όμως ο δήμαρχος αντί απλά να ενημερωθεί και κατόπιν να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες για μια ακόμη φορά προβαίνει σε χαρακτηρισμούς εναντίον μας κάνοντας λόγο για "ανυπόστατο" και "προβοκατόρικο" δημοσίευμα.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα εδώ το οποίο μόνο εμπρηστικό δεν ήταν.

Ο δήμαρχος των λουκέτων (Δημοτικά Ιατρεία Πευκακίων, ΚΕΠ Νέας Ζωής, ΔΟΥ, ΕΟΠΥΥ) πού ήταν όταν έκλειναν οι υπηρεσίες της πόλης η μία μετά την άλλη;

Η ιστοσελίδα μας και στο παρελθόν εφιστούσε την επαγρύπνηση για το πιθανό κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ και αντί για αυτό εισπράξαμε χλευασμό και βαρύγδουπες επιβεβαιώσεις από πλευράς δημάρχου ότι δεν ετίθετο καν τέτοιο ζήτημα μιας και είχε μιλήσει με τον αρμόδιο υπουργό. Η πραγματικότητα όπως όλοι γνωρίζουμε τον διέψευσε πανηγυρικά.

Το θέμα του 1ου Γυμνασίου αναφέρθηκε μάλιστα και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου ο κος Γκιζιώτης, ο οποίος πρόσφατα είχε επισκεφθεί το σχολείο, δεν αρκέστηκε όμως στις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου κου Κωνσταντακόπουλου τονίζοντας ότι οι αποφάσεις για κλείσιμο λαμβάνονται ξαφνικά!

Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι έχουν μπερδέψει τον πόλεμο με την πόλη. Κάποιοι βλέπουν φαντάσματα, προβοκάτορες, τούρκους, σκοπιανούς, πράκτορες της ΚΥΠ, της ΜΙΤ, της Μοσάντ.

Εμείς στην πόλη βλέπουμε το Γιώργο, τη Μαρία, τον Πέτρο, την Ιωάννα κι ας μη συμφωνούμε σε όλα. Βλέπουμε συνδημότες που θα ζούμε και αύριο εδώ.

Αφού λοιπόν ο δήμαρχος έχει τόσο χρόνο για να γράφει, ας απαντήσει και στα «προβοκατόρικα» δημοσιεύματα αυτής της σελίδας από το προεκλογικό του πρόγραμμα του 2010 όπου άλλα έλεγε αλλά τίποτε δεν έκανε. Ή για τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς αντιδημάρχων. Ή για την εξαδέρφη της κουμπάρας που πληρώνουν οι δημότες για να αποστέλλει τα παραταξιακά του e-mail από δημόσιες υπηρεσίες και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε εργάσιμες ώρες...

Ο δήμαρχος μας απαγορεύει ακόμη και τον προβληματισμό / ανησυχία; Αυτό κι αν είναι επικίνδυνο...

Υ.Σ. : η ιστοσελίδα έχει όλη την καλή διάθεση να δημοσιεύσει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του δημάρχου εφόσον ο ίδιος προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις του υβριστικού της περιεχομένου και σταθεί αντάξια του ύφους και του θεσμικού του ρόλου.
Νεότερη Παλαιότερη