Ο Ζορμπάς έκανε τη μεταγραφή, αλλά ο Γιαννακόπουλος του έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα

giannakopoulosΗ ανακοίνωση της συνεργασίας του Γιάννη Γουργούλη με το νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά αποτέλεσε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία όπως αποδείχθηκε πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο για τον τ. δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο που "σκότωσε" κυριολεκτικά όχι μόνο τη "μεταγραφή" του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γουργούλη στην παράταξη Ζορμπά αλλά και όλη την πολιτική ρητορική του δημάρχου όσον αφορά τα οικονομικά του δήμου.

Ο κος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε το Βασίλη Ζορμπά για την αποδοχή της προσχώρησης Γουργούλη διότι όπως είπε συνιστά μια αναγνώριση της οικονομικής διαχείρισης της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας την οποία τελικά άδικα κατηγορούσε.

Όμως ο τ. δήμαρχος κι επικεφαλής της "Συμμαχίας Ευθύνης" προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας:

"ο κος δήμαρχος θα σταματήσει τώρα να διαδίδει για τον κο Γουργούλη αυτά που έλεγε παρουσία κόσμου στα Εργαστήρια Τέχνης στην τελευταία αποκριάτικη εκδήλωση και πλέον με την προσχώρηση αυτή δε θα ξεσκίσει (!) προεκλογικά εμένα ή τον κο Σταθόπουλο όπως έλεγε αν τον πάρουμε στην παράταξή μας"

Τι έλεγε άραγε για τον κο Γουργούλη ο δήμαρχος; Τι εννοεί ο κος Γιαννακόπουλος;

Τέλος έκλεισε τη δηλωσή του λέγοντας πως ο κος Γουργούλης στις 10/11/2013 μετά από κάποια συνέντευξή του, ήταν καλός για το δήμαρχο, μετά γύρω στα Χριστούγεννα επειδή πήγαινε στην πίτα του κου Σταθόπουλου έγινε κακός και τώρα ξαναέγινε καλός!

 
Νεότερη Παλαιότερη