Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η εκδήλωση της "Νίκης" στα Πευκάκια

 

SAMSUNG


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ» ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ


niki_logoΜε μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 23 Μαρτίου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στα ΠΕΥΚΑΚΙΑ η 3η κατά σειρά γειτονιών εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» με τίτλο «Ακούμε την άποψή σας: Συνδιαμορφώνουμε τοπρόγραμμά μας». Στη γεμάτη κόσμο αίθουσα, μετά την εισήγηση του Γιάννη Σταθόπουλου και με Προεδρείο την Έλενα Βαρδιαλά, τον Παν. Παναγάκο και τον Τάσο Κρομμύδα, έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής. Ιδιαίτερα εύστοχη τοποθέτηση έγινε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στέφανο Μπακογιάννη που παρουσίασε τα προβλήματα στα Πευκάκια (Παιδική χαρά Ησιόδου, απώλεια έργου για αγωγούς ομβρίων στις οδούς Παπανδρέου, Λ. Ακρίτα και Επαμεινώνδα, καθαριότητα, ανάγκη ασφαλτοστρώσεων και διανοίξεων οδών, λειτουργία φωτεινού σηματοδότη στις οδούς Κλεισθένους – Σόλωνος – Περικλέους, έργο που φαίνεται να προχωρά, Βρεφονηπιακός σταθμός οδού Αγ. Βασιλείου, εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης για αποτροπή διαμπερούς κυκλοφορίας, κατασκευή 6ου Γυμνασίου στην οδό Αγελάου, σχέδιο για κατασκευή Αθλητικού κέντρου, έργα μικρού κόστους, λακκούβες, φωτισμός κ.α.). Διάχυτη ήταν η άποψη ότι η Δημοτική αρχή ελάχιστα έπραξε στην περιοχή παρά το ότι εισπράχθηκαν αρκετά χρήματα από την Πράξη Εφαρμογής τα τελευταία χρόνια.


Σημειώνουμε την παρουσία μεταξύ άλλων των Δημοτ. Συμβούλων Γερ. Βλάχου, ΓιάννηΣιδέρη και Μαργαρίτας Καβρουδάκη–Δημητρίου, για την οποία ο Γιάννης Σταθόπουλος έκανε ειδική αναφορά, των πρ. Δημοτ. Συμβούλων Σωτ. Παπαμιχαήλ και Ν. Αργυριάδη, του πρ. Προέδρου του Συλλόγου Μιχ. Μιχαηλίδη, και τη Γραμματέα Κ. Παπουτσή όπως και το ότι είχε προηγηθεί προ δεκαημέρου ειδική συνάντηση του Συλλόγου με τη «ΝΙΚΗ των Πολιτών».


Η επόμενη εκδήλωση-συζήτηση με κατοίκους θα γίνει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Αρτέμωνος και Παπαρηγοπούλου) την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 11 π.μ. και θα αφορά την περιοχή του Παράδεισου Αγίας Παρασκευής.


Το Γραφείο Τύπου


της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης


«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Νεότερη Παλαιότερη