ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιος εν ενεργεία αντιδημάρχου με αντιμισθία πήρε απευθείας ανάθεση € 2.000,00;

Σημαντικό ζήτημα ηθικής αλλά και της σκοπιάς με την οποία προσεγγίζονται τα τοπικά πολιτικά πράγματα είναι πολύ πιθανό να εγείρεται με το παρακάτω έγγραφο - απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Στις 18 Μαΐου 2012 με το Γιώργο Παναγόπουλο εν ενεργεία έμμισθο αντιδήμαρχο οικονομικών, ο κος Νίκος Γ. Παναγόπουλος ελάμβανε με απόφαση του τότε προέδρου της δημοτικής βιβλιοθήκης Γιώργου Καζάκου απευθείας ανάθεση ύψους € 2.000,00 (για ψηφιοποίηση αρχείου).

Κι εμείς αναρωτιώμαστε,

ο Νίκος Γ. Παναγόπουλος είναι ο γιος του τότε αντιδημάρχου, για τον οποίο μάθαμε ότι ασχολείται με ηλεκτρονικά και ότι έχει περάσει κι αυτός από την ΕΡΤ όπως ο πατέρας του, ή είναι απλή συνωνυμία;

Διότι εφόσον είναι ο γιος του ή δεν αποσαφηνιστεί ότι πρόκειται για συνωνυμία, τότε υπάρχει ένα ηθικό θέμα απέναντι στην κοινωνία μιας και ζήτημα νομιμότητας δεν τίθεται. Διότι μπορεί ο κος Γιώργος Παναγόπουλος, όπως κυκλοφορεί στην πόλη, να αποχωρεί από τα τοπικά πράγματα αλλά ο γιος του Νίκος θα είναι - όπως λέγεται - υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου.

Και τι σημαίνει "ψηφιοποίηση αρχείου"; Διότι όποιος έχει διάθεση και χρόνο θα βρει αρκετές τέτοιες αναθέσεις από το Νομικό Πρόσωπο. Ούτε το Foreign Office δεν έχει τέτοιο αρχείο. Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλη ανάθεση ύψους € 1.100,00 σε άλλο πρόσωπο για την ίδια δουλειά.

 

panagopoulos
Νεότερη Παλαιότερη