Τα νέα του volley

Συνεχίζουν αήττητοι οι παμπαίδες της ΑΕΑΠ. Αν και είναι νωρίς σχετικά, οι τρείς στη σειρά νίκες επί αξιόλογων ομάδων, αποτελούν σαφή ένδειξη για την δυναμικότητα της ομάδας και δημιουργούν την εντύπωση ότι και η συνέχεια θα είναι εξ ίσου εντυπωσιακή.


Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί οι τέσσερεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Οι παμπαίδες της ΑΕΑΠ ξεκίνησαν με ρεπό την πρώτη αγωνιστική και στη συνέχεια αντιμετώπισαν:


Την 2η αγωνιστική την ομάδα ΑΣ Σχολή Μωραίτη-1, εντός έδρας
Την 3η αγωνιστική την ομάδα ΑΕ Γκράβας, εκτός έδρας
Την 4η αγωνιστική την ομάδα ΑΣ Παπάγου, εντός έδρας

Και τα τρία παιχνίδια έληξαν με τους παμπαίδες της ΑΕΑΠ να επικρατούν με 3-0 σετ. Συνέπεια αγωνιστική, δύναμη, αγωνιστική πειθαρχία και δημιουργική φαντασία χαρακτηρίζουν το σύνολο πού κοουτσάρει με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Παύλου του οποίου η προπονητική αξία είναι αναγνωρισμένη, αλλά επιβεβαιώνεται συνεχώς.

Σταθερά στο πλευρό των ομάδων η κ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου.  Με συνέπεια στο ρόλο της ως εφόρου συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία του βόλλεϋ στην Αγία Παρασκευή.

Την επόμενη αγωνιστική Κυριακή 1η Απριλίου, οι παμπαίδες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα ΑΣΠ Μεταμόρφωσης. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Το Σάββατο 24 Μαρτίου οι παγκορασίδες της ΑΕΑΠ, αντιμετώπισαν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής τον  ΑΟ Πήγασος, στο κλειστό της Νότου. Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο ΑΟ Πήγασος. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, οι αθλήτριες του Πήγασου μαχήτριες και άξιες αντίπαλοι. Όμως οι παγκορασίδες της ΑΕΑΠ επικράτησαν, επιδεικνύοντας δύναμη, επιμονή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους Γιάννη Παύλου, κατακτώντας με 3-0 σετ, την τρίτη νίκη τους σε τέσσερεις αγώνες.


Οι προηγούμενοι αγώνες ήταν :
Την 1η αγωνιστική αντιμετώπισαν εντός έδρας την ΑΣ Σπάτων ‘’ΓΑΙΑ’’ κερδίζοντας με 3-0 σετ.
Την 2η αγωνιστική αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ΓΣ Γλυκών Νερών και έχασαν με 3-1 σετ.
Την 3η αγωνιστική αντιμετώπισαν εντός έδρας την ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Επόμενη αγωνιστική για τις παγκορασίδες της ΑΕΑΠ είναι την Κυριακή 1η Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Νότου την ΕΣ Νέας Μάκρης.


Καλή επιτυχία, κορίτσια!

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και τις Ακαδημίες της ΑΕΑΠ. Περίπου 50 παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών υπό την καθοδήγηση των προπονητών  Γιάννη Παύλου και Κώστα Τσάγγα με κέφι και ενθουσιασμό, μαθαίνοντας τα μυστικά του βόλλεϋ προετοιμάζονται να στελεχώσουν τις ομάδες των επομένων κατηγοριών.


Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία παιδιά και καλή συνέχεια στο βόλλεϋ!

 

ΠΑΙΔΕΣ & ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα Παίδων Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) έληξε με τους παίδες να καταλαμβάνουν την 11η θέση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς κατόρθωσαν να καταλάβουν την τιμητική αυτή θέση υπερβαίνοντας πολλά προβλήματα (τραυματισμούς, ιώσεις, κλπ). Έμαθαν να μάχονται και να μην  το βάζουν κάτω στις δυσκολίες, εφόδιο πού θα τους βοηθήσει στη ζωή τους.


Το πρωτάθλημα Κορασίδων είναι σε εξέλιξη, μένουν δύο αγωνιστικές ακόμη. Το Σάββατο 31 Μαρτίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας της ΑΣ ΝΙΚΗ Αμαρουσίου και την Κυριακή 8 Απριλίου την ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης-1.


Οι κορασίδες της ΑΕΑΠ επέδειξαν δύναμη και αντοχή σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή ομάδων. Είναι αγωνίστριες και αποδίδουν καλό βόλλεϋ αφήνοντας υποσχέσεις για την μελλοντική τους πορεία.
Κορίτσια καλή επιτυχία!

Νεότερη Παλαιότερη