Ο ΣΥΡΙΖΑ του φταίει του Λοβέρδου για το Da Vinci

Για άλλη μια φορά βρέθηκε ο εύκολος στόχος και έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα στα ΝΕΑ ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου ευθύνεται για την αντι-συγκέντρωση την περασμένη Τρίτη έξω από το Da Vinci καθώς στο άρθρο αναφέρεται πως προηγήθηκε e-mail που καλούσε κόσμο στην αντι-συγκέντρωση.


Μάλιστα ο υπουργός Υγείας που μας καταδίκασε σε θάνατο με τα γενόσημα φάρμακα δηλώνει:


«την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων σε εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων, που κυριάρχησαν την δεκαετία του '60, με παρουσία τραμπούκων που προπηλάκιζαν και εξύβριζαν με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών, φαίνεται πως ορισμένοι τις έχουν αναγάγει σε βασική τους πολιτική πρακτική. Το κουτοπόνηρο επιχείρημα τους είναι προφανές: μέσα από τη διαρκή αναπαραγωγή εικόνων, στις οποίες εμφανίζονται υπουργοί των κυβερνήσεων ως διωκόμενοι από τους πολίτες, δεν έχει σημασία αν οι τραμπούκοι είναι δέκα, είκοσι και οι συγκεντρωμένοι τριακόσιοι, αφού η βάφτιση των τραμπούκων σε πολίτες δίνει ψευδολαϊκά χαρακτηριστικά στις αντισυγκεντρώσεις. Θυμίζω, όμως, πως και τότε, τις αυταρχικές δεκαετίες του '60, οι τραμπούκοι βαφτίζονταν διαμαρτυρόμενοι πολίτες».


Ο κος Λοβέρδος ασχέτως αν όντως εστάλη e-mail ή όχι, φαίνεται πως βρίσκεται στο δικό του όμορφο κόσμο όπου όλα είναι καλώς καμωμένα και ο ελληνικός λαός είναι αχάριστος και δεν έχει κανένα λόγο να διαμαρτύρεται.
Νεότερη Παλαιότερη