Ένας αγώνας δίχως νικητές και ηττημένους!

Μπορεί να βρέθηκαν απέναντι για λιγότερο από μία ώρα αλλά πριν και μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες (Προπονητές, Διοίκηση και παίκτριες) βρέθηκαν σε ένα ζεστό φίλαθλο περιβάλλον που απαντά πως όπου υπάρχουν δεσμοί φιλίας απογειώνεται και το αθλητικό πνεύμα.


Στο περιθώριο του αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου Βόλεϊ


Μ.Ε.Σ.Μ.Α. Μαραθώνα και Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής, παλιοί φίλοι και συμμαθητές από την Αγία Παρασκευή συναντήθηκαν στο Μαραθώνα μετά από δέκα περίπου χρόνια.


Η νεοφώτιστη ομάδα της Αγίας Παρασκευής αν και έχασε 3-0 (25-7, 25-22, 25-13)


από την ομάδα του Μαραθώνα, κέρδισε εντυπώσεις για το ήθος και την αθλητική της παρουσία, στο κλειστό γήπεδο Μαραθώνα, το Σάββατο 17 Μαρτίου.


Αξίζει να σημειωθεί πως τα κορίτσια του Γιάννη Μαραγκού ακολουθούν προπονήσεις σε ανοικτό χώρο (αύλειος χώρος Γυμνασίου Κωφών & Βαρήκοων) λόγω έλλειψης ωρών στα δύο κλειστά Δημοτικά Γυμναστήρια και μόνο για δύο ώρες την εβδομάδα σε κλειστό για το σύνολο των αθλητριών-αθλητών βόλεϊ και μπάσκετ.


Την ομάδα της Αγίας Παρασκευής συνόδεψε ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής Σίμος Αντωνίου και πολλοί φίλοι της ομάδας.


Την επιστροφή στην Αγία Παρασκευή καθυστέρησε η στάση σε παρακείμενη ταβέρνα με τη διάσημη σπεσιαλιτέ :‘’προβατίνα στα κάρβουνα’’.

Για τον Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ έπαιξαν:

ΒΑΛΗΛΗ Σ.


ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ Χ.


ΚΟΝΤΟΥ Α.


ΚΟΤΣΑΡΙΔΟΥ Σ.


ΚΡΗΤΙΚΟΥ Ι.


ΚΥΡΙΑΖΗ Χ.


ΜΑΝΤΖΑΝΑ Μ.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β.


ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ Δ.


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ Ε.




Μεγάλο τοπικό ντέρμπυ (Βόλεϊ) στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό Νότου


Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής - V S - Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη