Επιπλέον ποσότητα πατάτας ζητά ο δήμος λόγω αυξημένης συμμετοχής

Επιπλέον ποσότητα πατάτας ζητά ο δήμος Αγίας Παρασκευής λόγω αυξημένης συμμετοχής των δημοτών. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Αντιδημαρχία Επικοινωνίας – Καθημερινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης  ανταπόκρισης των πολιτών στην πρωτοβουλία του Δήμου για απευθείας διάθεση πατάτας Κ. Νευροκοπίου από τους παραγωγούς, βρίσκεται εκ νέου σε επικοινωνία με πιστοποιημένους παραγωγούς που μας υπέδειξαν οι συνεταιρισμοί προκειμένου να εξασφαλίσει επιπλέον ποσότητα πατάτας και να ικανοποιήσει όλα τα έντυπα παραγγελίας που έχουν υποβληθεί στο Δήμο.


Για το λόγο αυτό ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να παραλαμβάνει έντυπα παραγγελίας μέχρι και την Παρασκευή 23/3/2012 ώστε να οριστικοποιήσει την συνολική επιπλέον ποσότητα που απαιτείται.


Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να  ικανοποιηθούν όλες οι παραγγελίες  με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί προϊόν που θα πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που έχουν εξαρχής τεθεί και στην τιμή που αρχικά είχε συμφωνηθεί (0,34 ευρώ/κιλό).


Υπενθυμίζεται ότι έντυπα παραγγελίας υποβάλλονται στο Γραφείο Αντιδημάρχου Επικοινωνίας-Καθημερινότητας κας Ελευθερίας Παπαδοπούλου, Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, Μεσογείων 415-417,2ος όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα:213 2004 503,534,εργάσιμες ημέρες, από 9.00 έως 14.00).


Έντυπο παραγγελίας είναι αναρτημένο στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr  από όπου μπορείτε να το εκτυπώσετε και  επίσης  διατίθεται στο Γραφείο Αντιδημάρχου Επικοινωνίας-Καθημερινότητας.


Μπορείτε εναλλακτικά και για διευκόλυνσή σας να συμπληρώσετε το έντυπο παραγγελίας και να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: exipiretisi.politon@agiaparaskevi.gr


Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθούν από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τον τοπικό τύπο και με ανάρτηση σε κεντρικά σημεία του Δήμου, θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους παραγωγούς και ΑΥΣΤΗΡΑ σύμφωνα με το έντυπο παραγγελίας.


Αντίγραφο του εντύπου παραγγελίας σας, θα σας δοθεί όταν το καταθέσετε και θα πρέπει να το προσκομίσετε την ημέρα της παράδοσης των προϊόντων. Ο Δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο αποδεικτικό έγγραφο.

Νεότερη Παλαιότερη