Το κίνημα της πατάτας έρχεται στην πόλη μας!

Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της βασικής του προτεραιότητας για ανάληψη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί συντεταγμένα στους παραγωγικούς συνεταιρισμούς της χώρας, να αξιολογήσει προσεκτικά τις προσφερόμενες προϋποθέσεις ποιότητας και κόστους προϊόντος και να προσφέρει στους επιλεχθέντες με τα παραπάνω κριτήρια παραγωγούς τη δυνατότητα να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων-κάποια γεωργικά προϊόντα στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.


Με βασικό σύνθημά μας «ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ», στο πλαίσιο στήριξης του καταναλωτικού κινήματος , μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, δημιουργίας συνείδησης συνεργατισμού και σωστών αγοραστικών συνηθειών, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρεμβαίνει με μορφές δράσης στήριξης των κατοίκων και δημοτών του. Η διάθεση βασικών αγροτικών προϊόντων από παραγωγούς συντονίζεται από το Δήμο και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Επιλέγουμε ασφαλή και υγιεινά προϊόντα και μεθοδεύεται η νόμιμη , υπεύθυνη και
συντονισμένη διάθεση προς τους δημότες/κατοίκους της πόλης μας.


Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, « Η Δημοτική Αρχή της πόλης αντιλαμβανόμενη πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά και στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν τα νοικοκυριά εργάζεται εντατικά για να προσφέρει λύσεις στήριξης και προστασίας του κοινωνικού ιστού της πόλης».


Καλούμε τους δημότες και κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που επιθυμούν να προμηθευτούν:

ΦΑΚΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 6 ΚΙΛΩΝ με τιμή 1,66 ευρώ ανά κιλό,
ΡΕΒΥΘΙΑ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 6,5 ΚΙΛΩΝ με τιμή 1,53 ευρώ ανά κιλό,
ΦΑΣΟΛΙΑ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 7 ΚΙΛΩΝ με τιμή 1,42 ευρώ ανά κιλό

ΠΑΤΑΤΕΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30 ΚΙΛΩΝ με τιμή 0,34ευρώ ανά κιλό,

να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012,το αντίστοιχο έντυπο παραγγελίας και να το παραδώσουν  στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολίτη του Δήμου Αγίας Παρασκευής ,Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, Μεσογείων 415-417,2ος όροφος, (πληροφορίες στα τηλέφωνα:213 2004 503,534,εργάσιμες ημέρες, από 9.00 έως 14.00).


Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ όπως ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.


Έντυπο παραγγελίας θα είναι αναρτημένο στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr  από όπου μπορείτε να το εκτυπώσετε και  επίσης θα διατίθεται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη.


Μπορείτε εναλλακτικά και για διευκόλυνσή σας να συμπληρώσετε το έντυπο παραγγελίας και να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: exipiretisi.politon@agiaparaskevi.gr


Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθούν από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τον τοπικό τύπο και με ανάρτηση σε κεντρικό σημείο του Δημαρχείου, θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους παραγωγούς και ΑΥΣΤΗΡΑ σύμφωνα με το έντυπο παραγγελίας, Αντίγραφο του εντύπου παραγγελίας σας, θα σας δοθεί όταν το καταθέσετε και θα πρέπει να το προσκομίσετε την ημέρα της παράδοσης των προϊόντων. Ο Δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο αποδεικτικό έγγραφο.


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει τις επαφές του με τους παραγωγούς έτσι ώστε να εξασφαλίσει προσεχώς και άλλα είδη φθηνών προϊόντων για τους πολίτες.

Νεότερη Παλαιότερη