Ηχηρή απάντηση του Βασίλη Γιαννακόπουλου: Η ομίχλη δεν κρύβει κανέναν τους...

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως εμφανίστηκαν στην πόλη μας αρκετοί "μετεωρολόγοι" οι οποίοι, με τη βαθειά "επιστημονική" τους κατάρτιση, κάνουν λόγο για συννεφιά στην "αποδυναμωμένη" Παράταξή μας! Τόσο αποδυναμωμένη, που είναι η μόνη η οποία έχει πραγματοποιήσει τόσο παραταξιακές όσο και κοινωνικές εκδηλώσεις σε γεμάτα αμφιθέατρα και αίθουσες.


Όσο για τις εμμονές τους, να μας ταυτίζουν με κόμματα οι "επαίτες" των κομματικών χρισμάτων και οι προσκολημένοι σε κομματικές "ταμπελίτσες", τους απαντούμε "αιδώς Αργείοι". Η πραγματική πολιτική, δεν ασκείται με λασπολογίες.


Μας κατηγορούν ότι δεν ασκούμε αντιπολίτευση και πως δεν αντιδρούμε στους "κεραυνούς" του δημάρχου. Ίσως βέβαια μπερδεύουν την πραγματική, θετική αντιπολίτευση με την στείρα αντιπολίτευση.


(Πώς φαίνεται ότι δεν έχουν πατήσει ούτε μια φορά το πόδι τους σε Δημοτικό Συμβούλιο). Ίσως όμως απλά  η ομίχλη -μιας και περί καιρού ο λόγος- στην  οποία αρέσκονται να  κινούνται, οι ίδιοι και οι θιασώτες τους, να μην τους αφήνει να βλέπουν. Όπως μάλλον δεν τους αφήνουν να ακούνε, οι βροντές και οι αστραπές πού σωρρεύονται από πάνω τους...


Ας γνωρίζουν όμως οι φιλόδοξοι "παρατηρητές των καιρικών φαινομένων", πως μετά τη συννεφιά ο ουρανός ανοίγει,  το φως σκορπίζει την ομίχλη και  "φωτίζει τα πάντα, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και τις "ομιχλώδεις" φιλοδοξίες τους"...


Βασίλης Γιαννακόπουλος


τ. δήμαρχος - ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή


 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη