Συνελήφθησαν δύο ακόμη αλλοδαποί που είχαν κάνει γερή λεία στην Αγία Παρασκευή

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.) συνελήφθησαν, στο κέντρο της Αθήνας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 29 και 32 ετών καθώς μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε πλήθος χρυσαφικών, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικών συσκευών καθώς και διαρρηκτικών εργαλείων.


Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ομόνοιας προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει ομάδα που προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών. Όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο διέπραξαν στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής και του κέντρου της Αθήνας έξι (6) διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες αφαίρεσαν τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.


Στη κατοχή τους επίσης βρέθηκε χάρτης της Αθήνας, στον οποίο ήταν προσημειωμένα διάφορα σημεία και οδοί, μεταξύ των οποίων και οι διευθύνσεις των έξι ανωτέρω οικιών που διέρρηξαν.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει σημειώσει αρκετές και σημαντικές επιτυχίες καθαρίζοντας το τοπίο στην πόλη μας. Και όπως κατά καιρούς της έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική, αντιστοίχως και τώρα οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Νεότερη Παλαιότερη