Πλούσια δράση από το μουσικοκινητικό εργαστήρι των ΑμεΑ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 με ιδιαίτερη χαρά και κέφι τα μέλη του Μουσικοκινητικού  Εργαστηρίου ΑμεΑ του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων–Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ  «η Αγία Παρασκευή».


Με την υποστήριξη της διεπιστημονικής ομάδας του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ, στόλισαν την αίθουσα της εκδήλωσης με κατασκευές σχετικές με τις απόκριες όπως μάσκες, χαρταετούς, την κυρά Σαρακοστή κ.α.


Επίσης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 , σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία  ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και η δασκάλα χορού κα. Βασίλω Ιωάννου, στα πλαίσια της κοινωνικής ένταξης, χόρεψαν τα μέλη μαζί με μαθητές από σχολεία της πόλης μας Γαϊτανάκι και παραδοσιακούς χορούς.


Συνοδεύονταν από την κοινωνική λειτουργό κ. Μαρίνα Καρβέλη, τον μουσικό κ. Κωνσταντίνο Μπούρα και εθελόντριες της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής.


Ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Ζορμπάς συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε στους ίδιους και στις οικογένειές τους καλές Απόκριες.

Νεότερη Παλαιότερη