Υπεράνω πάσης υποψίας Αγιοπαρασκευιώτης συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Υπεράνω πάσης υποψίας Αγιοπαρασκευιώτης συνελήφθη για παιδική πορνογραφία. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα 47χρονο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος κατοικεί στην Αγία Παρασκευή και ανήκε σε ομάδα που είχε στη διάθεσή της μεγάλο όγκο παιδικής πορνογραφίας.


Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η αποκάλυψη του σκληρού πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε, έγινε στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκαν στο σπίτι του 47χρονου αξιωματικού 18 (!!!) σκληροί δίσκοι με αποθηκευμένες δεκάδες φωτογραφίες.


Οι άλλοι δύο συλληφθέντες κατείχαν ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας  (315 ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι αποθήκευσης και 32 σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες στο σπίτι του ενός και δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι στο σπίτι του άλλου) με αποθηκευμένες εκατοντάδες φωτογραφίες.


Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ FREEPEN.GR - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ

Νεότερη Παλαιότερη