Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής έκοψε τη βασιλόπιτά του

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η γιορτή της πίτας του Συλλόγου μας σήμερα Κυριακή 05/02/2012 στις 12.30 μ.μ. στο γήπεδο Κοντοπεύκου, οι κερκίδες του οποίου γέμισαν από γονείς, αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα του Συλλόγου και προσωπικότητες του Δήμου μας.


Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχός μας κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος για άλλη μια φορά διαβεβαίωσε ότι η παιδεία και ο αθλητισμός είναι οι βασικές του προτεραιότητες. Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ι. Βουτσινάς, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων «Μαζί», «Νίκη», «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Νέα Εποχή» κ.κ. Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος, Γκιζιώτης και Κουβόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Δάβαρη και Ελευθερία Παπαδοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Λέκκας, Κ. Κρητικίδης, Γ. Σιδέρης, Ι. Γουργούλης, Α. Μουστόγιαννης και Φ. Αλεξόπουλος. Ακόμη μας τίμησαν με την παρουσία τους οι σύμβουλοι του ΠΑΟΔΑΠ κ.κ. Γιάννης Καραγιαννάκης, Γιάννης Μυλωνάκης και Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων κ.κ. Καράμπελα και Χατζοπούλου, οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων του 4ου δημοτικού και του 3ου Γυμνασίου κ.κ. Λ. Παπαγεωργίου και Λ. Κουτσόγερας καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοντοπεύκου – Πευκακίων κ. Μπακογιάννης. Παρέστησαν ακόμα ο Γ.Γ. του ΚΑΠ κ. Π. Καρδαράς και ο προπονητής της «χρυσής» εποχής του ΓΣΑΠ Λουκάς Παπαϊωάννου. Την ΕΣΚΑ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της κ. Β. Λιμνιάτης (και πρώην πρόεδρος του ΓΣΑΠ).


Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του προέδρου του ΓΣΑΠ Τάσου Τσουλούφη ο οποίος στάθηκε στα βασικά προβλήματα του Συλλόγου που είναι το οικονομικό και το γηπεδικό. Έθιξε επίσης την προσπάθεια ορισμένων να εμφανιστούν ως θεματοφύλακες του αθλητισμού στην πόλη μας ενώ οι ίδιοι δεν αποσκοπούν παρά στην προσπόριση κερδών. Τόνισε ότι όλα σχεδόν τα μέλη του ΓΣΑΠ είναι γονείς αθλητριών που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα υγιή χώρο ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους και της ευγενούς άμιλλας. Παρουσίασε δε την επιτυχή συμμετοχή όλων των τμημάτων μας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες, Παγκορασίδες, Μίνι και Ακαδημίες).


Στην συνέχεια της εκδήλωσής μας τιμήθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια όλες οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην ομάδα γυναικών της περιόδου 2010-11 και συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και την άνοδο στην Α2 πανελλήνια κατηγορία Γυναικών , καθώς και το προπονητικό δίδυμο Μ. Θάνος και Σ. Φιλοπούλου.


Επίσης τιμητικά διπλώματα απένειμε η ΕΣΚΑ σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον τελικό και συνέβαλαν στην κατάκτηση του κυπέλλου της Α’ ΕΣΚΑ την περίοδο 2010-11.


Στις τιμηθείσες αθλήτριές μας συμπεριλήφθηκαν και όσες από τις νεάνιδες και τις κορασίδες μας είχαν συμμετοχή στους αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.


Η πίτα περιείχε φλουριά που αντιστοιχούν σε πρόσκληση παρακολούθησης του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού – Γαλατά Σαράϊ που θα γίνει προσεχώς στο ΣΕΦ. Τυχεροί αναδείχτηκαν η αντιδήμαρχος κ. Δάβαρη, το μέλος του Δ.Σ. Ν. Κούκης, οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Αθηνά Πετρίδη και Σόνια Γιουκάκη, η νεάνιδα Στελλίνα Νικολοπούλου, η κορασίδα Κατερίνα Πανδή και οι μικρές μας αθλήτριες των ακαδημιών Βάλια Αναγνώστου, Ελένη Βασιλάκη, Χρύσα Κωσταρέλου και Μαριάννα Λούκα.


Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στους δύσκολους αυτούς καιρούς.


Νεότερη Παλαιότερη