Οι "Μαζί" για τη συνεστίαση του Σαββάτου

Με μαζική συμμετοχή των πολιτών της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» στις 18 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Ροδιά». Στη συνεστίαση στην οποία συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, έδωσαν το παρόν όλα τα στελέχη της παράταξης αλλά και οι τοπικοί παράγοντες της πόλης.


Ο επικεφαλής Βασίλης Γιαννακόπουλος λαμβάνοντας το λόγο αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η παράταξη με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της ,χαιρετίζοντας την παρουσία των Γιάννη Γουργούλη και Φώτη Αλεξόπουλου. Ανακοίνωσε την προσπάθεια συλλογής τροφίμων για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου, υπό την Άννα Γάκη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση υπενθυμίζοντας ότι η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» την πρώτη Κυριακή των τελευταίων δημοτικών εκλογών ήρθε πρώτη με 8% διαφορά.


Επίσης το λόγο έλαβαν ο γραμματέας της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης και η υπεύθυνη πολιτισμού Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου- Φλατσούση. Ο πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων πραγματοποίησε μια σύντομη προσευχή.


Στη συνεστίαση παρευρέθηκε η δημοτική ομάδα, Μιχάλης Γαβράς, Άννα Γάκη, Κώστας Κρητικίδης εκτός της Μαργαρίτας Δημητρίου που απουσίαζε δικαιολογημένα, αλλά και οι Γιάννης Γουργούλης , Δημήτρης Σκουλάς (πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) και Φώτης Αλεξόπουλος.


Επίσης και άλλα στελέχη της παράταξης έδωσαν το παρόν όπως η Ιωάννα Κουτσουρά, ο Χρήστος Ματζανάς, η Μαρία Τουμακτσή, η Νίκη Σαρρή, η Χαρά Σκαλτσούνη, η Τάνια Νικολούλια (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της ΠΑΙΣΔΑΠ) , ο Τάσος Μίχας, ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Πέτρος Διακογιάννης, ο Γιάννης Νικολουδάκης.


Παρευρέθησαν ακόμα η Αύρα Μπακασίδου-Καράμπελα από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, ο Στέφανος Μπακογιάννης από την Ένωση Πευκακίων, ο Γιώργος Καράμπελας από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής, ο Κοσμάς Πανούτσος από τον Κ.Α.Π. ,ο Βασίλης Σαββίδης από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού.


Το παρών έδωσε και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Β Αθήνας Λάμπρος Μίχος, καθώς και οι τοπικοί δημοσιογράφοι.

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ κέφι και ενθουσιασμό που σηματοδότησε το νέο ξεκίνημα της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή».

Νεότερη Παλαιότερη