Τα ΚΑΠΗ έκοψαν την πίτα τους σε αποκριάτικο φόντο!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και γενικά ευχάριστο κλίμα έκοψαν πριν λίγη ώρα την πίτα τους τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο παράρτημα της οδού Μπουμπουλίνας στον Τσακό. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία δεν απουσίαζαν ούτε το αποκριάτικο χρώμα ούτε οι μεταμφιεσμένοι.



Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΚΑΠΗ ως τμήμα της κοινωνικής πολιτικής των δήμων σε όλη τη χώρα υπογραμμίστηκε τόσο από το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά όσο και από τον τέως δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο η αναγκαιότητα στήριξης της κοινωνικής πολιτικής των δήμων και ιδίως του θεσμού των ΚΑΠΗ ως ένα σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μας μεγάλωσαν. Επίσης υπήρξε και μια αναφορά στα τρέχοντα ζητήματα των ΚΑΠΗ όπως οι συμβάσεις των γιατρών ή η τοποθέτηση καθηγητή για τη θεατρική ομάδα.


Παρόντες επίσης ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Νίκος Κωβαίος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τίμος Κωστόπουλος (υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου), η Άννα Γάκη, ο Γιάννης Σταθόπουλος και οι τ. δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Κουτσουρά (τ. πρόεδρος των ΚΑΠΗ ) και Καίτη Μοσχονά.


Επίσης άξια αναφοράς η κατόπιν πρωτοβουλίας του κου Κωστόπουλου προσφορά εδεσμάτων από την Domino's Pizza για την αποψινή εκδήλωση των ΚΑΠΗ, η οποία ως γνωστόν θα προσφέρει σε μηνιαία βάση σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προς όφελος των συμπολιτών μας που δοκιμαζόνται περισσότερο από όλους αυτή την περίοδο.


Νεότερη Παλαιότερη