Ήταν πολλοί, ήταν όλοι, ήταν ΜΑΖΙ!

Ήταν πολλοί, ήταν όλοι, ήταν ΜΑΖΙ! Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της χθεσινοβραδινής συνεστίασης της Δημοτικής παράταξης "ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή" που πραγματοποιήθηκε στη γνωστή ταβέρνα "Ροδιά".


Αν η χθεσινή συγκέντρωση αποτελούσε την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, τότε οι άνθρωποι της παράταξης και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος πρέπει να έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μιας και ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τα παραπάνω από διακόσια άτομα που έδωσαν το παρόν σε μια ευχάριστη βραδιά που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Πολύ κέφι, ζωντανή μουσική, ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά και σημαντικές συζητήσεις σε ορισμένα πηγαδάκια τις οποίες διατηρούμε για την ώρα στο συρτάρι.


Μια σύντομη παρουσίαση της βραδιάς έκανε η υπεύθυνη πολιτισμού Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση με τη βοήθεια του γραμματέα της παράταξης Γιάννη Μυλωνάκη. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο τ. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος ο οποίος:


> ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκρισή του υπενθυμίζοντάς του πως αυτή η παράταξη ήρθε πρώτη στις περυσινές εκλογές με 8% διαφορά.


> ανακοίνωσε το νέο ξεκίνημα το οποίο θα περιέχει και μια φιλανθρωπική πτυχή καθώς η Άννα Γάκη θα ηγηθεί μιας προσπάθειας συλλογής τροφίμων για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου σε διαρκή βάση.


> χαιρέτισε την παρουσία του Γιάννη Γουργούλη λέγοντας πως εδώ είναι το σπίτι του ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην παρουσία του Φώτη Αλεξόπουλου, ο οποίος δε φάνηκε να μένει ασυγκίνητος.


Κατόπιν ακολούθησε μια σύντομη προσευχή από τον πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.


Σημειώνουμε την μετά από μήνες παρουσία του Γιάννη Γουργούλη σε εκδήλωση της παράταξης ο οποίος μολονότι λόγω του κόκκινου κασκώλ θύμισε σε αρκετούς τον "συμπαθή" ΓΑΠ (ελπίζουμε μόνο να μην αποφασίσει να αφήσει μουστάκι και φαλάκρα) έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο. Εξίσου σημαντική και η παρουσία του τ. προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Σκουλά.


Πέρα από τη δημοτική ομάδα των Μαζί (Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη, Μιχάλης Γαβράς, η Μαργαρίτα Δημητρίου απουσίαζε δικαιολογημένα) έδωσαν το παρόν και αρκετά στελέχη της παράταξης όπως η Ιωάννα Κουτσουρά, ο Χρήστος Μαντζανάς, η Μαρία Τουμακτσή, η Νίκη Σαρρή, η Χαρά Σκαλτσούνη, η Τάνια Νικολούλια (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της ΠΑΙΣΔΑΠ), ο Τάσος Μίχας, ο Πέτρος Διακογιάννης και ο Γιάννης Νικολουδάκης.


Διακρίναμε ακόμη την Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, το Στέφανο Μπακογιάννη από την Αναγέννηση Πευκακίων, το Γιώργο Καράμπελα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής, τον Κοσμά Πανούτσο από τον Κ.Α.Π. και το Βασίλη Σαββίδη από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού.


Τέλος ευχαριστούμε τον κο Γιαννακόπουλο για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους εκπροσώπους των ενημερωτικών μέσων καθώς φιλοξένησε στο τραπέζι του πέρα από εμάς, τους φίλους και συναγωνιστές από το Χολαργό Μάκη Βραχιολίδη (Ανεξάρτητος Διπλωματικός Παρατηρητής) και Πέτρο Καραμανέα (Φωνή του Δημότη). Παρόν επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β' Αθήνας Λάμπρος Μίχος που διεγράφη ύστερα από την αντι-μνημονιακή του ψήφο σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση για την επικαιρότητα.







Νεότερη Παλαιότερη