Πρωτότυπο επιχειρηματικό εγχείρημα στην Αγία Παρασκευή

Ένα καινούριο και πρωτοπόρο επιχειρηματικό εγχείρημα ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το τελευταίο διάστημα στην Αγία Παρασκευή. Μαζί μας για να μιλήσουμε για αυτό ο Γιάννης Αγγελονίδης.


- κε Αγγελονίδη σας καλωσορίζουμε στο Agiaparaskevi-guide.gr!


Γεια σας.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο Agiaparaskevi-guide.gr και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.


- Τόσα χρόνια σας έχει μάθει η πόλη μέσω της Ευρωγνώση στο εμπορικό κέντρο Venus παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση τόσο στον τομέα των ξένων γλωσσών όσο και στο πεδίο της πληροφορικής. Τώρα δοκιμάζετε παράλληλα κάτι καινούριο αλλά και πρωτοπόρο. Δημιουργήσατε την Inteduc (www.inteduc.gr) όπου παρέχονται προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης. Πείτε μας για αυτό.


Επεκταθήκαμε στα προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Πιστοποίησης γιατί πιστεύουμε ότι οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι όταν αρχίζει να εφαρμόζεται στη χώρα μας η πιστοποίηση των επαγγελμάτων. Ήδη η χώρα μας έχει ετοιμάσει τα περιγράμματα πολλών επαγγελμάτων και αναμένεται η υπουργική απόφαση για την υλοποίηση αυτής της υπόθεσης.


- Επέκταση εν μέσω σημαντικής ύφεσης και κρίσης στην αγορά. Δύσκολη απόφαση!


Πράγματι, είναι μία δύσκολη απόφαση αλλά και ευκαιρία γιατί η εκπαίδευση δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση και μάλιστα όταν οι τιμές είναι χαμηλές και η ποιότητα απόλυτα ικανοποιητική.


- Τι ακριβώς παρέχει η Inteduc;


Παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια για διάφορες ειδικότητες επαγγελματικές. Η διδακτέα ύλη είναι η ύλη που πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για να μπορέσει να πιστοποιηθεί μετά από σχετικές εξετάσεις


- Ποιο είναι το όφελος για κάποιον που ήδη εξασκεί ένα επάγγελμα να έρθει στην Inteduc;


Κάποιος που ήδη ασκεί ένα επάγγελμα θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του και θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσει τις απαιτούμενες εξετάσεις.


- Μολονότι η περίοδος είναι δύσκολη, είστε ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία του εγχειρήματος;


Είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του κόσμου και εύχομαι η συμμετοχή αυτή να συνεχιστεί.


- Σε τι επίπεδα κυμαίνεται περίπου το κόστος και ποια είναι η χρονική διάρκεια των προγραμμάτων;


Είναι σεμινάρια 20 ωρών και το κόστος είναι περίπου 150 €. Διδάσκονται οι ειδικότητες Πωλητών – Γραμματέων –Στελεχών Εξυπηρέτησης Πελατών κτλ.


- Η Inteduc διαθέτει κάποιου είδους πιστοποίηση για τις επιμορφώσεις αυτές;


Η Inteduc συνεργάζεται με την ACTA η οποία είναι τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και φορέας εξεταστικός για την επαγγελματική κατάρτιση. Το Κέντρο μας είναι και εξεταστικό κέντρο της ACTA (Aristotle Certification Training and Assessment)

- Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος να έρθει στην inteduc;

Θα προτιμήσει κάποιος να έρθει στην Inteduc γιατί το κέντρο μας είναι το πρώτο και μοναδικό στη Βορειοανατολική Αττική που εφαρμόζει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης.

- Κε Αγγελονίδη θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στην ιστοσελίδα και παράλληλα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα.

Νεότερη Παλαιότερη