Σε εύθυμο κλίμα και με αρκετό κόσμο η κοπή της βασιλόπιτας της "Νίκης"

Η δυνατή νεροποντή δε στάθηκε ικανή να εμποδίσει τον κόσμο από το να δώσει το παρόν στην κόπη της βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης Νίκη για την Αγία Παρασκευή στο φιλόξενο 3ο Γυμνάσιο στο Κοντόπευκο.


Νωρίτερα είχε προηγηθεί δενδροφύτευση στο γειτονικό παρκάκι όπου οι σημερινοί εθελοντές φύτεψαν περί τα 20 μικρά δένδρα.


Παρά το εύθυμο κλίμα δεν ήταν λίγα τα πηγαδάκια που είχαν ως βασικό θέμα την αποψινή ψήφιση των νέων εξοντωτικών μέτρων της ελληνικής κοινωνίας με αρκετούς να προετοιμάζονται για δυναμική παρουσία σε λίγες ώρες στην πλατεία Συντάγματος.


Επίσης συγκεντρώθηκαν αρκετές τσάντες με τρόφιμα τα οποία θα προσφερθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας καθώς σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του.


Η συγκέντρωση ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία του κου Σταθόπουλου ο οποίος έκανε μια μικρή αναδρομή στην κοινωνική παρουσία της παράταξης στην Αγία Παρασκευή τόσο με τις προβολές κινηματογραφικών έργων όσο και με τις κοινωνικής ευαισθησίας δράσεις της όπως η συλλογή φαρμάκων για τους γιατρούς του κόσμου.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας με ένα μικρό διάλειμμα για το τραγούδι των γενεθλίων του Γιάννη Σταθόπουλου ο οποίος σύμφωνα με την αυτοσχέδια τούρτα του δημοτικού του συμβούλου Γιάννη Σιδέρη έκλεισε αισίως τα 85! Ή μήπως είναι 58 και "κατα λάθος" τα έβαλε ανάποδα;


Τυχερός της βασιλόπιτας ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γουργούλης.


Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι και φαγητό με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.


Ανάμεσα στους παριστάμενους διακρίναμε τον πρώην δήμαρχο Αντώνη Σιδέρη, το Γεράσιμο Βλάχο (δημοτικός σύμβουλος), τη Σούλη Σταθοπούλου από τους Αρκάδες, το Γιάννη Λογοθέτη επίσης από τους Αρκάδες, το Δημήτρη Σουσούδη από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού, το Στέφανο Μπακογιάννη από την Αναγέννηση Πευκακίων και την Αύρα Μπασακίδου από την Ένωση Γονέων.


Πολλά συγχαρητήρια για τη δενδροφύτευση αλλά και την όμορφη εκδήλωση.


Γιάννη χιλιόχρονος! Αν και μείναμε με την απορία, τα 85 έκλεισες ή τα 58;



Νεότερη Παλαιότερη